5 geniale Amazon gadgets om het leven een stuk makkelijker te maken

Gadgets Mark Hofman 12 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Gadgets zijn er in veel vormen en maten, hebben verschillende doeleinden en maken het leven over het algemeen een stukje leuker. We zijn bij WANT gek op gadgets en daarom zijn we stiekem toch ook wel een beetje van Amazon.

Amazon staat namelijk vol met fantastische gadgets waar jij best wel wat aan kunt hebben. Daarom struinen we met alle liefde de webshop af om de tofste producten aan je aan te kunnen raden. Want ook dat zijn je vrienden van WANT!

Amazon gadgets om het leven makkelijker te maken

Het leven biedt op dit moment flink wat weerstand en het zit, op z’n zachts gezegd, niet helemaal mee. De één heeft het misschien zwaarder dan de ander, maar over het algemeen hebben we allemaal te maken met de meest irritante periode die we ooit gekend hebben. Daarom is het wel zo fijn dat er een aantal gadgets zijn die het leven wat makkelijker maken. Ze zullen je problemen zeker niet oplossen, maar zorgen in ieder geval dat jij je over bepaalde zaken geen zorgen meer hoeft te maken.

We hebben 5 geweldige gadgets voor je gevonden op Amazon waar jij, naar ons idee, heel blij van gaat worden. Dit zijn ze:

#1 De draadloze Powerbank van Aboe

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je het draadloos opladen van je smartphone mist? Nee? Tja, wij dus ook niet. Maar voor de mensen die graag draadloos willen opladen met hun powerbank kunnen hun ei kwijt met deze gadget van Aboe. Leg je telefoon op de powerbank en het apparaat doet de rest.

Check de Aboe Wireless Portable Charger op Amazon!

Amazon gadgets
Draadloos laden met je powerbank (Afbeelding: Amazon)

#2 Fantastische Massage-tool van GetherDirect

Het zijn stressvolle tijden, dus een massage op zijn tijd kan geen kwaad. Alleen is het natuurlijk wel even balen dat de salons op dit moment potdicht zitten. Gelukkig kun jij je ei kwijt met de GetherDirect Curve Massager. Leg de gadget, die verdomd veel wegheeft van een telefoon of een opgevoerde dildo, in je nek en geniet!

Check deze hilarische doch fijne gadget op Amazon!

Amazon gadgets
Tja… (Afbeelding: Amazon)

#3 Amazon op z’n best: een MacBook-cover in MacBook-stijl

Wie het toestenbord van zijn MacBook, na gebruik, wil beschermen kan er voor kiezen om de laptop dicht te klappen. Maar mocht dat nog niet voldoende voor je zijn kan je ook een hoesje over je toetsenbord leggen. En als je dat dan toch doet…doe het dan goed ook! Dankzij MOSISO ziet niemand het verschil tussen de siliconen bescherming en het echte werk!

De MOSISO MacBook-Cover is te checken op Amazon!

Amazon gadgets
Handig niet? (Afbeelding: Amazon)

#4 Handschoenen met ingebouwde zaklampen

Om heel eerlijk te zijn zien we, naast het sleutelgat zoeken in de nacht, niet heel veel situaties waarin dit product handig is. Maar het is in ieder geval goed om te weten dat Amazon handschoenen verkoopt waar een zaklamp in verwerkt zit. Iets aanwijzen in het donker was nog nooit zo leuk…ofzo?

Check de ThxToms op Amazon!

Amazon gadgets
Handig…snap je? (Afbeelding: Amazon)

#5 De hilarische No Touch Tool

Dankzij corona wassen we anno 2021 vaker onze handen op een dag dan dat we ademhalen (niet echt doen trouwens) en dat is ruk. Naast het feit dat de zeepvoorraad als een gek door het afvoerputje vliegt is de kans groot dat je handen inmiddels droger zijn dan Philip Geubels. Daarom is de No Touch Tool, die toch voor enige hilariteit weet te zorgen, een fantastische uitvinding. Het is een klein stokje met een klemmetje, waardoor je simpelweg niets meer aan hoeft te raken. De techniek staat voor niets!

Check de No Touch Tool op Amazon!

Amazon gadgets
Ideaal! (Afbeelding: Amazon)

Meer handige Amazon gadgets?

Heb jij na dit innoverende artikel heel veel zin gekregen in meer prachtige gadgets van Amazon? Dan hebben we goed nieuws, want we hebben er aardig wat klaarliggen!

Amazon: 10 gadgets waardoor jij een stuk beter gaat slapen

Uberhaupt gek op gadgets? Check dan zeker deze pagina even!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen