5 koffiezetapparaten die je nu met flinke korting bij Lidl koopt

Deals Jeroen Kraak 9 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Lidl is natuurlijk de plaats waar je terecht kunt voor jouw verse koffie. Toch is dat niet het enige wat de supermarkt te bieden heeft. Zo heeft het ook een aantal koffiezetapparaten waarmee jij het ideale kopje zet. Wij lichten er speciaal voor jou vijf uit.

Bij Lidl kun je tegenwoordig bijna alles krijgen. Natuurlijk vind je er de dagelijkse boodschappen, maar dat is lang niet alles. De supermarkt heeft ook veel gadgets in de aanbieding, waaronder een aantal ideale koffiezetapparaten.

De ideale koffiezetapparaten bij Lidl

Maar welke misstaan echt niet in jouw keuken? Wij zetten drie mooie koffiezetapparaten voor jou op een rijtje. Zo sta jij elke ochtend op met een heel fijn gevoel en die heerlijke geur van versie koffie.

#1 Espressomachine

Een goede espressomachine hoeft je echt geen honderden euro’s te kosten. Dat bewijst Lidl met deze van Silvercrest. Deze heeft een vermogen van 1100 W waarmee je twee kopjes koffie tegelijkertijd zet. De 15-bar-pompdruk zorgt voor de perfecte crème en aroma-ontwikkeling.

Bovendien is dit koffiezetapparaat in verschillende trendy kleuren te krijgen. Zo zijn er onder andere een blauwe, roze en zwarte variant. Je hebt ‘m nu voor 89,99 euro.

Koffiezetapparaat Lidl
heerlijke koffie. (Afbeelding: Lidl)

#2 DeLonghi volautomatische machine voor de fijnproever

Maar Lidl verkoopt niet alleen haar eigen merk. Het heeft ook koffiezetapparaten van gerenommeerde makers. Het voordeel daarvan is dat deze exemplaren vaak goedkoper zijn dan bij andere winkels. Zo heeft het nu ook de ideale espressomachine van DeLonghi.

Deze machine kan zowel gemalen koffie als verse koffiebonen gebruiken. In totaal heeft het koffiezetapparaat 13 instelbare maalstanden zodat er altijd voor jou de juiste kop bijzit. Deze machine kost je 274,01 euro.

Delonghi Lidl
DeLonghi. (Afbeelding: Lidl)

#3 Krups volautomatische espressomachine

Is die DeLonghi niet goed genoeg voor je? Lidl gaat zelfs een stapje verder. Het heeft een Krups volautomatische esprossomachine in de aanbieding met een vermogen van zelfs 1450 W. Met een inhoud van 1,8 liter krijg je er genoeg cappuccino’s en espresso’s uit.

Het beste aan deze machine is misschien we de unieke metalen zetgroep. Het zorgt voor een lange levensduur en koffie die altijd warm is. Bovendien komt het koffiepoeder niet in aanraking met het kunststof wat de smaak ten goede komt. Met een knop maak je de machine automatisch schoon. Je scoort ‘m nu met 120 euro korting voor 379 euro.

Lidl geeft 400 euro korting op dit luxe koffiezetapparaat
Een stoer uiterlijk. (Afbeelding: Krups)

#4 Silvercrest koffiezetapparaat

Is al die poespas niet nodig voor jou. Dan kan het zeker goedkoper bij Lidl. Het eigen Silvercrest heeft namelijk ook nog een ander model voor de echte koffieliefhebber.

Ook met dit koffiezetapparaat maak je espresso, cappuccino of latte macchiato, alleen hij is net iets minder uitgebreid. Deze week scoor je ‘m bovendien met 20 euro korting. Dat betekent dat je ‘m nu hebt voor 129 euro.

Silvercrest koffiezetapparaat Lidl
Verse koffie. (Afbeelding: Lidl)

#5 Smart koffiezetapparaat bij Lidl

Het kan nog simpeler. Dit is het koffiezetapparaat zoals je waarschijnlijk wel kent, maar wel met een aantal slimme functies. Zo verbind je ‘m heel makkelijk met de Lidl Home-app. Zo zet je gewoon verse koffie met je telefoon.

Je kunt zelf instellen hoe sterk je jouw koffie wil. Bovendien kun je precies plannen wanneer je een vers bakkie wil. Zo staat de koffie klaar als je thuiskomt. Je hebt niet elke keer een nieuwe filter nodig, want er zit een permanente in in. Je hebt dit apparaat nu voor 74,99 euro.

Koffiezetapparaat bij Lidl
Koffie zetten met je telefoon. (Afbeelding: Lidl)

Race als Max Verstappen in de Formule 1 met deze goedkopere Playseat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen