Race als Max Verstappen in de Formule 1 met deze goedkopere Playseat

Deals Jeroen Kraak 8 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Max Verstappen gaf tijdens de eerste Formule 1-race een enorme masterclass door moeiteloos te winnen. Thuis traint hij natuurlijk op zijn eigen Playseat. Nu kun jij er ook een met korting scoren bij Coolblue om zo je e-race carrière leven in te blazen.

Formule 1 is natuurlijk geweldig, maar om dat te halen heb je een vermogen nodig. Iets wat mensen zoals wij niet op een plank hebben liggen. Toch kun je gewoon online tegen Max Verstappen racen als je goed genoeg bent. Coolblue helpt je nu een handje met een Playseat met flinke korting.

Racen als Max Verstappen met deze Playseat

Simracen is hot. Formule 1-sterren als Max Verstappen en Lando Norris stappen dan ook regelmatig achter het stuur van hun digitale bolide. Je kan dat natuurlijk achter je toetsenbord doen, maar met een stuurtje en pedalen wordt het veel intenser. Een Playseat maakt het helemaal af.

Toch is er wel een nadeel aan een Playseat. Hoewel dit natuurlijk veel goedkoper is dan een Formule 1-auto, zijn die stoeltjes alsnog behoorlijk prijzig. Gelukkig laat Coolblue zien dat het veel goedkoper kan.

Met dit stoeltje zit je in een echte racehouding en bovendien is die comfortabel genoeg zodat je het een hele Grand Prix uithoudt. Je waant jezelf bijna Max Verstappen.

Geen Formule 1-prijs bij Coolblue

Je hebt natuurlijk verschillende Playseat-modellen die weer allemaal in een andere klasse zitten. De Playseat Trophy is een prima middenklasser waar je lekker in kunt racen als Max Verstappen, of je nu een Formule 1 Grand Prix doet of een IndyCar-race. Houd er wel rekening mee dat je een stuur en pedalen apart moet kopen.

Formule 1 racen als Max Verstappen? Coolblue stunt met Playseat
Racen als een pro. (Afbeelding: Playseat)

Bij Coolblue is nu de Playseat Trophy in de aanbieding. Normaal kost dit stoeltje jouw 599 euro, maar niet vandaag. Je kunt ‘m namelijk scoren met 100 euro korting. Dat betekent dat die nu 499,99 euro kost. Zo heb je geld over om te investeren in een stuur en pedalen. Veel succes met de nieuwe Max Verstappen worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen