Amazon Prime Day: 5 smartphones met flinke korting

Smartphones Jeroen Kraak 13 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Het is Amazon Prime Day. Dat betekent dat flink veel producten goedkoper zijn. Zo ook verschillende smartphones. Wij zetten voor jou 5 deals op een rijtje.

Voor de koopjesjagers is Amazon Prime Day een van de hoogtepunten van het jaar. De webshop geeft op werkelijk vanalles korting, of het nu op wasmiddel of op games is. We schreven eerder al over Philips Hue en Apple-producten. Nu zijn de smartphones aan de beurt.

Smartphones met korting tijdens Amazon Prime Day

Ook verschillende smartphones zijn nu met korting te krijgen. Wij zetten er vijf op een rijtje waarvoor je nu een stuk minder betaalt.

OnePlus Nord 2 5G

OnePlus Nord 2
OnePlus Nord 2 (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Laten we beginnen met een van de grootste kortingen tijdens Amazon Prime Day op smartphones. Deze is te vinden op de One Plus Nord 2 5G. We hebben het over de versie met 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte. Een ideaal toestel als je niet te veel wil uitgeven aan een smartphone. Je scoort ‘m nu met 19 procent korting voor 282 euro.

OnePlus 10 Pro 5G

OnePlus 10 Pro 5G
OnePlus 10 Pro 5G (Afbeelding: OnePlus)

Heb je liever een echt krachtig toestel? Ook die heeft OnePlus in de aanbieding tijdens Amazon Prime Day. Verschillende versies van de 10 Pro 5G zijn nu flink goedkoper. Voor die toestellen betaal je 100 euro minder. Zo betaal je voor de versie met 8 GB RAM en 128 GB 739 euro in plaats van 839 euro. Voor de versie met 12 GB RAM en 256 GB betaal je nu 849 euro in plaats van 910 euro.

Realme GT 2 Pro

Realme PRO GT2
De Realme Pro GT 2 5G (Afbeelding: Amazon)

Niet alleen OnePlus is flink goedkoper tijdens Amazon Prime Day. Realme kan er ook wat van. Het vlaggenschip van het merk kost nu 170 euro minder. Voor de GT 2 Pro 5G betaal je nu 799,99 euro in plaats van 968 euro. Dit toestel heeft een Snapdragon 8 Gen 1 processor onder de motorkap. Daarnaast heeft dit toestel ook een indrukwekkend scherm.

Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE Amazon Prime
Strak in de lak (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Goed, de karting is niet zo hoog als bij de andere toestellen, maar dat neemt niet weg dat het een interessante aanbieding is tijdens Amazon Prime Day. De Samsung Galaxy S21 FE is natuurlijk een populaire smartphone die natuurlijk altijd interessant is als die wat goedkoper is. Je hebt ‘m nu voor 485,90 euro.

Samsung Galaxy A22

Samsung Galaxy A22 5G
Samsung Galaxy A22 5G. (Afbeelding: Amazon)

Wil je een smartphone zonder al te veel poespas? Dan kom je al snel uit bij de A-serie van Samsung. De A22 ondersteunt 5G en heeft bovendien een 48 MP camera. Aan de voorkant zit dan weer een Super AMOLED-scherm waarmee je onderweg prima kunt Netflixen. Je scoort ‘m nu voor 151,90 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen