9 Amazon gadgets die (vreemd genoeg) erg populair zijn

Gadgets Lisanne Beijen 26 jun 2021
Leestijd: 4 minuten

Net als op AliExpress kun je op Amazon werkelijk alles kopen wat je hartje begeert. Dat is handig, maar ook wat veel van het goede. Je koopt er namelijk ook allerlei vreemde gadgets, apparaten en items die je helemaal niet nodig hebt. Kom je daar achter nadat je het pakketje hebt ontvangen? Dan verpulvert Amazon het ongebruikte item graag voor je wanneer je het hebt teruggestuurd, geen probleem.

Dit ga je uiteraard tegen door je impulsaankopen niet terug te sturen of door ze in de eerste plaats simpelweg niet te kopen. Spullen kopen op Amazon gebeurt echter in bizar grote getale. De onderstaande gadgets, apparaten en items zijn, soms een tikkeltje onverwacht, razend populair.

Een populaire keuze: 2021 Apple TV 4K

Een item dat niet onverwacht in dit rijtje staat is Apple’s nieuwe 2021 Apple TV 4K. Iedere nieuwe gadget die Apple op de markt brengt is immers een razend succes, en dus ook op Amazon. Met uitzondering van de gefaalde ‘Apple Pippin’ (een gameconsole) en wellicht de minst populaire iPhone op de markt, de iPhone 12 mini.

Apple TV 4K 2021 review
De complete set (Afbeelding: Mark Hofman / OMT)

Oplaadbare batterijen

Huh, alles heeft tegenwoordig een accu en wordt op zijn minst via een kabel opgeladen? Of nog ‘beter’, draadloos met een QI-oplader? Blijkbaar niet, want Amazon’s oplaadbare batterijen staan in de top 50 van meest verkochte elektronica.

Amazon helpt je van spierpijn af: Massagegeweer RENPHO

Hebben we allemaal iets te hard gesport de afgelopen maanden en zitten we, nu we eindelijk weer de sportscholen in mogen (in het geval dat je dat leuk vindt), thuis met een blessure? Als we Amazon mogen geloven wel. Dit massagegeweer dat een stevige deep tissue massage geeft is er namelijk niet aan te slepen.

massagegeweer RENPHO Amazon
RENPHO Massagegeweer (Afbeelding: Amazon)

Slimme weegschaal met Bluetooth

Ja, blijkbaar hebben we echt hard gesport. Of tenminste, een aantal van ons. Naast het massagegeweer hierboven vliegt ook deze slimme weegschaal namelijk over Amazon’s digitale toonbank. De weegschaal is perfect voor wie net iets te precies wil weten hoeveel grammetjes vet hij op zijn lichaam heeft.

Eufi slimme weegschaal Amazon
Eufi Smart Scale C1 (Afbeelding: Amazon)

Slimme voerbak voor hond en kat van Amazon

Een huisdier verzorgt zichzelf niet. Dat doet jij. Met de benen omhoog, vanaf de bank. Zo blijkt, aangezien deze slimme voerbak met wifi een veel verkocht product is. Bestuur de voerbak vanaf afstand via je smartphone en/of stel een timer in zodat je trouwe viervoeter ook gevoed wordt wanneer je niet thuis bent.

slimme voerbak Amazon
Slimme voerbak (Afbeelding: Amazon)

Minder praktisch, wel geinig: Fontein die werkt op zonne-energie

Niet iedere gadget in dit rijtje is praktisch. Wie op Amazon shopt, houdt niet verrassend ook van nutteloze gadgets voor de sier. Zo ook deze drijvende fontein voor op de vijver die werkt op zonne-energie. Oké, geheel nutteloos is hij niet omdat hij het water in de vijver rond pompt en zo voor extra zuurstof in het water zorgt. Daar zijn de vissen en waterplanten vast blij mee.

zonne-energie fontein
Fontein op zonne-energie (Afbeelding: Amazon)

Nog een slimme Amazon gadget: sous vide stick met wifi

Moeten alle gadgets tegenwoordig slim zijn? Blijkbaar wel. Zelfs een sous vide stick kan men niet in de gaten houden door er naartoe te lopen en te kijken hoe het ervoor staat. Men houdt deze liever in de gaten vanachter de computer tijdens het afmaken van wat werk, of vanaf de bank tijdens het relaxen. Dankzij de wifi-functie hoef je dus niet van je (luie) kont te komen om te checken hoe het ervoor staat met je slimme kookkunsten.

wifi sous vide stick
Sous vide stick met wifi (Afbeelding: Amazon)

Amazon topper: projector die sterrenhemel projecteert

Slapeloze nachten zijn geen probleem wanneer je het licht uit doet als je probeert te slapen. Ja we weten het, wat een wereldtip, helemaal gratis voor jou. Laat je het licht liever aan? Misschien dat je dan het beste kunt kiezen voor een subtiel (of niet zo subtiel) verlichte sterrenhemel die op je muur of plafond wordt geprojecteerd. Dat doet deze populaire projector van Amazon voor je. Hij helpt je niet met schapen tellen, maar je dommelt er hopelijk alsnog lekker bij weg.

Als een vis in het water, maar dan net anders: Zeemeerminstaart

Indruk maken op het strand of aan het zwembad deze zomer doe je in deze zeemeerminstaart. Tenminste, als je blijft liggen of in het water dobbert. Zodra je even wat drinken wil halen of iemand een paar handdoeken verderop wilt helpen met insmeren wordt het een iets minder charmant verhaal. De set wordt geleverd inclusief mono-flipper zodat je hopelijk niet als een baksteen zinkt maar gracieus of als een torpedo door het water zwemt.

amazon zeemeermin
Zeemeermin fin (Afbeelding: Amazon)

Benieuwd naar meer (on)handige en (on)opvallende gadgets van Amazon? Check hier gadgets die jou helpen slapen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen