Action heeft spotgoedkoop alternatief voor Apple’s AirTag

Deals Jeroen Kraak 15 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

De AirTag van Apple is ideaal als je een echte sloddervos bent en regelmatig je spullen kwijtraakt. Action heeft nu een goedkoper alternatief voor de tracker.

Sleutels, je portemonnee of je tas. Het zijn maar een aantal voorbeelden van spullen die je regelmatig kwijtraakt. Wat volgt is een veel te lange zoektocht om ze weer terug te vinden. De Apple AirTag is daarvoor een ideale oplossing.

Een nadeel: één AirTag kost 39 euro en voor een set van vier ben je 129 euro kwijt. Gelukkig kan het goedkoper, want Action heeft een ideaal alternatief dat gewoon werkt met je iPhone.

Het grote voordeel van een AirTag of andere trackers

Trackers, zoals de AirTag, zijn zendertjes die via Bluetooth hun positie kunnen bepalen. Als bijvoorbeeld iemand met een iPhone langskomt, maakt de tracker via Bluetooth verbinding, waardoor de eigenaar precies kan zien waar de tracker is.

En eigenlijk is er altijd wel iemand in de buurt met een smartphone, waardoor deze techniek goed werkt. Zo zijn er voorbeelden van mensen die hun verloren bagage eerder wisten te vinden dan de vliegmaatschappij waarmee ze vlogen.

Action heeft spotgoedkoop alternatief voor Apple's AirTag
Het AirTag-alternatief van Action. (Afbeelding: Action)

Er zijn verschillende trackers op de markt. Naast de AirTag van Apple, heb je bijvoorbeeld ook Tile en Chipolo. Toch doe je er goed aan om te kijken welk systeem de tracker ondersteunt. Niet alle trackers werken namelijk op hetzelfde besturingssysteem. Het kan zo zijn dat een tracker wel verbinding maakt met een iPhone, maar niet met een Android.

Het goedkopere AirTag-alternatief van Action

Maar goed, meestal is één AirTag voor een persoon niet genoeg, want er zijn verschillende spullen die je vaak kwijtraakt. Als je er dus een aantal van Apple wil kopen, ben je flink wat geld kwijt. Gelukkig kan het goedkoper bij Action.

Bij Action scoor je deze week drie trackers van Fresh ‘n Rebel voor 19,95 euro, wat dus neerkomt op zo’n 6,65 euro per tracker. Dat is dus ruim 33 euro goedkoper dan een enkele AirTag.

Je hoeft niet bang te zijn dat je je spullen hiermee niet terugvindt, want het werkt gewoon met de Zoek Mijn-app van Apple. Daarmee is het dus een ideaal alternatief voor AirTag voor iPhone-gebruikers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen