Action gaat stapje verder met voordelige elektrische step van Segway

Deals Jeroen Kraak 23 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Bij Action kan je deze week terecht voor een elektrische step van Segway. Hoewel je er niet de weg mee op mag, is het toch een heerlijk gadget.

Een elektrische step is verboden op de openbare weg. Toch is het een ideaal gadget om mee te nemen wanneer je naar een van onze buurlanden op vakantie gaat. Zo heb je altijd je eigen vervoersmiddel bij de hand om een stad of streek te verkennen.

Bij Action scoor je er eentje deze week extra voordelig. Deze is niet van zomaar een merk, maar van het gerenommeerde Segway.

De elektrische step met korting bij Action

Segway is vooral bekend van het gelijknamige voertuig. Met deze tweewieler kom je vooruit door naar voren te leunen. Bij een elektrische step is dat net wat anders. Hiervoor hoef je alleen aan de gashendel te draaien. Hij is nu in de aanbieding bij Action.

Om precies te zijn gaat het om de Segway Ninebot Kickscooter F25E II. Door zijn geringe grootte neem je ‘m makkelijk mee in de trein of in de kofferbak van je auto. Met een gewicht van 15,3 kilo is hij ook niet heel zwaar. De schijfremmen brengen je snel tot stilstand.

Action gaat stapje verder met voordelige elektrische step van Segway
(Afbeelding: Action)

In deze elektrische step, die je bij Action koopt, zit een 500 W motor, waarmee je een maximale snelheid van 25 kilometer per uur haalt. Hiermee kun je tevens hellingen met een stijgingspercentage van 10 procent beklimmen.

Daarnaast is er ook ruimte voor een 275 Wh accu die je in zo’n vijf uur oplaadt. Hiermee kan je op een volle lading zo’n 25 kilometer afleggen. Ideaal om in een dagje een grote stad als Parijs of Berlijn te verkennen.

Zo veel betaal je voor de elektrische step van Action

Het ledscherm zorgt ervoor dat je alle belangrijke informatie heel makkelijk kunt zien. Zo lees je daarvan makkelijk het batterijniveau, de snelheid en de rijmodus af.

Dan blijft er nog een vraag over: hoeveel kost ‘ie? En dat valt nog relatief gezien mee. Bij Action betaal je voor de elektrische step van Segway 349 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen