Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 1 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

3 gadgets die je nu spotgoedkoop bij Action kunt scoren

Action staat bekend om zijn goedkope assortiment. Waarschijnlijk denk je hierbij aan wasmiddel en snoep, maar de winkel heeft nog veel meer aanbiedingen, zoals een aantal gadgets voor weinig.

Ook deze week is het weer raak bij Action. De winkel heeft, net zoals Aldi en Lidl, een aantal nieuwe gadgets in het assortiment. Wij zetten de beste drie speciaal voor je op een rij.

@wantnl

De nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 5 🥰 #samsung #samsunggalaxy #samsungphotography #samsungfold #samsungunpacked #galaxyunpacked #samsunggalaxyfold5 #android

♬ origineel geluid – WANT

3 topaanbiedingen bij Action

Maar welke drie aanbiedingen mag je deze week echt niet bij Action missen? Hier komen ze.

#1 Schuurmachine bij Action

Action schuurt wel heel erg tegen de prijs met deze aanbieding. Letterlijk, want de winkel heeft deze week een schuurmachine van het gerenommeerde merk Stanley. Dit exemplaar is robuust, betrouwbaar en efficiënt.

Door zijn vorm schuur je met de machine ook makkelijk lastige hoeken. Het reservoir aan de achterkant zorgt dat stof en zaagsel keurig worden opgevangen. Dit gereedschap scoor je deze week voor 29,95 euro.

Schuurmachine Action
Wat een gladde aanbieding. (Afbeelding: Action)

#2 Kleding- en textielstoomreiniger

Dit lijkt misschien op een douchekop die op een stofzuiger met een kleerhanger is gemonteerd, maar dit is echter een stoomreiniger. Deze gadget die in de aanbieding is bij Action reinigt niet alleen je kleding, maar zorgt er ook nog eens voor dat deze kreukvrij is.

Met een vermogen van 1950 watt zorgt die ervoor dat alles schoon is en met de tankinhoud van 1,3 liter kun je meerdere kledingstukken achter elkaar behandelen zonder steeds te hoeven bijvullen. Het apparaat kost 39,95 euro bij Action.

Stoomreiniger Action
Action komt op stoom. (Afbeelding: Action)

#3 Videodeurbel in de aanbieding bij Action

Ding dong! Er staat een hele fijne aanbieding voor de deur bij Action. Bij de winkel scoor je nu voordelig een videodeurbel. Zo weet je altijd wie er voor je deur staat als je nog niet hebt opengedaan. Met een geheugenkaartje kun je ook nog eens de beelden automatisch opslaan, zelfs wanneer je niet thuis bent.

Bij deze videodeurbel van Action hoef je je geen zorgen te maken om de veiligheid. Bij dit model krijg je een anti-sabotage schroefgat, zodat potentiële inbrekers de camera niet zomaar onklaar kunnen maken. Je betaalt voor deze gadget nu 39,95 euro bij de winkel.

Videodeurbel Action
Wie is daar? (Afbeelding: Action)

Kruidvat stunt deze week met 3 spotgoedkope gadgets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!