Aldi stunt deze week met 3 aanbiedingen op machtige gadgets

Deals Jeroen Kraak 1 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Wie weleens bij Aldi komt, weet dat de supermarkt naast voedingsmiddelen ook bijzondere gadgets voor weinig verkoopt. Ook deze week is het weer raak. Dit zijn vijf aanbiedingen uit de folder die je echt niet mag missen.

Aldi is de grootste concurrent van Lidl. Net zoals zijn Duitse branchegenoot verkoopt de supermarkt regelmatig gadgets. In dit lijstje staan de beste uit de folder van deze week op een rij, zodat je er geen hoeft te missen.

@wantnl

Samsung Galaxy Z Flip5 Unboxing 😅 samsung android Samsunggalaxy SamsunggalaxyFlip5 #galaxyflip5 smartphones tech gadgets

♬ Makeba – Jain

Gadgets met korting in de Aldi-folder

Ben je benieuwd naar welke gadgets er in de Aldi-folder te vinden zijn? Hier komen ze.

#1 Waterkoker

Heb je zin in een kopje koffie of een oplossoepje? Dan is een waterkoker geen overbodige luxe. Er staat een zeer volledig model in de Aldi-folder.

Deze waterkoker bij Aldi heeft een inhoud van 1,7 liter en een draaibare voet en droogkookbeveiliging. Je betaalt deze week maar 19,99 euro in plaats van de adviesprijs van 29,99 euro.

Waterkoker Aldi
In no-time warm water. (Afbeelding: Aldi)

#2 Oral B elektrische tandenborstel

Een elektrische tandenborstel duur? Niet in de Aldi-folder van deze week. De supermarkt heeft er eentje in de folder staan van het gerenommeerde merk Oral B.

De elektrische tandenborstel van Oral B heeft een timer en 2D cleaning action. Hij oscilleert en roteert. In plaats van 34,99 euro betaal je deze week 17,99 euro. Een mooie korting van vijftig procent bij Aldi.

Elektrische tandenborstel Aldi
Je tanden worden weer stralend wit. (Afbeelding: Aldi)

#3 Inicio pannen in de Aldi-folder

Sommige gadgets hebben geen stekker, maar zijn wel verrekte handig. Wat moet je nou zonder pannen in een keuken, bijvoorbeeld? Aldi heeft deze week de ideale aanbieding om voor weinig een goede koekenpan te scoren.

Deze week vind je verschillende Inicio pannen in de Aldi-folder. Het fijne is dat deze allemaal PFOA-vrij zijn. Het Thermo Signal in het midden geeft de ideale braadtemperatuur aan en de pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Je scoort verschillende pannen nu met minimaal 25 euro korting. Hierdoor betaal je nog maar 14,99 euro.

Pannen Aldi
Een aanbieding waarbij je de pannen van het dak schreeuwt. (Afbeelding: Aldi)

Kruidvat stunt deze week met 3 spotgoedkope gadgets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen