3 aanbiedingen die je deze week niet wil missen bij Action

Deals Jeroen Kraak 22 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Action verkoopt haast alles en gadgets zijn daarop ook niet anders. Ook deze week vind je er een aantal voordelige exemplaren. Wij zetten de drie beste aanbiedingen van week 34 speciaal voor je op een rij.

Bij Action vind je veel spullen die je ook bij Aldi of Kruidvat kunt vinden. Ook deze week is dat niet anders. Naast levensmiddelen verkoopt het net zoals deze winkel ook gadgets.

3 gadgets in de aanbieding bij Action

Maar welke aanbiedingen mag je deze week echt niet missen? Hier komen ze.

#1 Mini pocketprinter in de aanbieding bij Action

Wil je een notitie, leuke sticker of foto printen vanaf je smartphone? Dat kan heel makkelijk met een pocketprinter. Het grote voordeel ten opzichte van een reguliere printer is het formaat en de prijs tijdens deze aanbieding bij Action.

Doordat je kleiner papier hebt, is het heel simpel om mooie labels te printen zodat je alles makkelijk kunt organiseren. Het is ook het ideale formaat van een boodschappenlijstje. Deze week betaal je bij Action 29,95 euro.

Action stunt deze week met deze drie aanbiedingen
(Afbeelding: Action)

#2 Elektrische ramenwisser

Ramen lappen is waarschijnlijk een van de klusjes die je het minst graag doet. Het gaat nooit zoals je wil en er blijven altijd wel strepen achter. Gelukkig kun je het jezelf veel makkelijker maken door deze aanbieding bij Action.

De winkel heeft een elektrische ramenwisser in de aanbieding die geen strepen achterlaat. Bovendien heeft het exemplaar een groot waterreservoir en gaat die tot wel 30 minuten mee op een volle batterij. Zo maak je alles in een keer schoon. Dit gadget kost nu 29,95 euro bij Action.

Action stunt deze week met deze 3 aanbiedingen
(Afbeelding: Action)

#3 Vuurkorf

Action heeft niet zomaar een vuurkorf in de aanbieding. Dit is namelijk een heel bijzondere. Niet alleen warm je jezelf er mee op, ook bak je er heerlijke spiesjes op. Hij is namelijk ook geschikt als barbecue.

Het mooie aan deze vuurkorf bij Action, is dat je het rooster er ook meteen bij krijgt. Je hoeft deze dus niet apart aan te schaffen. Ook pas je de hoogte van het rooster makkelijk aan. Door de aanbieding bij Action betaal je nu 39,95 euro.

Action stunt deze week met deze 3 aanbiedingen
Vuurkorf (Afbeelding: Action)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen