Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 21 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Kruidvat-folder deze week de thuisbasis voor 3 heerlijke gadgets met korting

Nieuwe week, nieuwe kansen, nieuwe Kruidvat-folder op je digitale deurmat. Al snappen we bij WANT helemaal dat je geen tijd hebt om die door te bladeren, dus daarom doen wij het. Dit zijn wat ons betreft de drie beste gadgets van week 34.

De Kruidvat is echt niet meer de winkel om alleen voordelig shampoo en deodorant in te slaan. De drogisterij verkoopt tegenwoordig ook allerlei gadgets, en vaak nog eens met een flinke korting.

3 goedkope gadgets uit de Kruidvat-folder

Welke gadgets bij Kruidvat mag je echt niet missen deze week? Dit zijn wat ons betreft de drie beste aanbiedingen in de folder.

#1 Kledingstomer bij Kruidvat

Heb je een hekel aan strijken? Dan is de Tomado Kledingstomer, die deze week bij Kruidvat in de aanbieding is, een ideaal alternatief. Hij is compact en dus heel makkelijk mee te nemen, heeft een snelle opwarmtijd van 35 seconden en een krachtige stoomuitstoot.

Met het apparaat uit de Kruidvat-folder kun je kleding strijken, stomen, opfrissen en desinfecteren. Hij is geschikt voor alle stoffen. Je betaalt bij de winkel nu 22,99 euro.

Kledingstomer Kruidvat
(Afbeelding: Kruidvat)

#2 Activity tracker

Om jouw beweging bij te houden heb je echt geen dure Apple Watch of Garmin nodig. Als je gewoon een simpelere weergave wil, is de activity tracker uit de Kruidvat-folder voldoende. De tracker verzendt de gegevens via Bluetooth naar een speciale app op je iPhone of Android-toestel.

Deze activity tracker van Kruidvat meet je stappen, hartslag en slaap. Ook houdt het bij hoeveel calorieën je precies verbrandt. Bij de drogisterij heb je dit handige gadget nu voor 9,99 euro.

Activity tracker Kruidvat
(Afbeelding: Kruidvat)

#3 Oral B elektrische tandenborstel uit de folder

Dat een elektrische tandenborstel van Oral B niet duur hoeft te zijn, bewijst Kruidvat deze week. De drogisterij geeft deze week flinke korting op verschillende modellen. Een daarvan is de Vitality Pro. Deze heeft verschillende poetsstanden voor dagelijkse reiniging, gevoelige tanden en een speciale zachte modus.

De timer op de elektrische tandenborstel zorgt ervoor dat je lang genoeg poetst. Bij Kruidvat krijg je nu veertig procent korting op dit model. Dat betekent dat je nu 23,99 euro betaalt in plaats van 39,99 euro.

Elektrische tandenborstel Kruidvat
(Afbeelding: Kruidvat)

5 Lidl-gadgets die je deze week niet wil missen (met o.a. een elektrische fiets)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!