Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 21 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

5 Lidl-gadgets die je deze week niet wil missen (met o.a. een elektrische fiets)

Lidl stunt ook deze week weer met flink wat gadgets in de folder. Om je een goede indruk te geven welke aanbiedingen de moeite waard zijn, zetten we de acties van week 34 voor je op een rij.

Lidl ken je, net zoals Aldi, als een supermarkt waar je goedkoop boodschappen doet. Toch heeft de Duitse supermarkt ook deze week een flink aantal gadgets in de aanbieding. Welke uit de folder mag je echt niet missen?

5 topaanbiedingen uit de Lidl-folder van week 34

Ga je deze week naar Lidl, maar heb je geen tijd om de folder door te lezen? Deze vijf aanbiedingen mag je zeker in de gaten houden.

#1 Gasbarbecue bij Lidl in de aanbieding

Het was afgelopen weekend weer echt genieten qua weer, en er komen ook een aantal mooie dagen aan. De ideale tijd dus om de barbecue te gebruiken. Heb je geen goede? Ren dan deze week naar Lidl, want de supermarkt heeft wel een heel mooie deal in de folder.

Deze week is de Grillmeister 6+1 in de aanbieding. Deze heeft dus in totaal zeven branders die allemaal op gas werken. Zo maak je de lekkerste gerechten gewoon in je achtertuin. Op dit model krijg je met de speciale kortingscode 30 procent korting. Zo betaal je nog maar 153,30 euro in plaats van 219 euro.

(Afbeelding: Lidl)
(Afbeelding: Lidl)

#2 Loopband

Heb je te veel van de barbecue gesnoept? Dan wil je die kilo’s er natuurlijk weer af. Ook daarvoor is Lidl het perfecte adres. Niet alleen voor lightproducten trouwens, maar ook voor sportartikelen. Deze week vind je in de folder een loopband met flinke korting.

Het model dat bij Lidl in de aanbieding is, heeft een loopoppervlak van 120 x 40 centimeter. Je kiest simpel een snelheid tussen de 1 en 12 kilometer per uur. Zo hoef je de deur niet meer uit om fit te blijven. Dat bespaart je een sportschoolabonnement en je kunt thuis ongegeneerd je favoriete guilty pleasure op Netflix streamen. De loopband kost nu 453,96 euro in plaats van 849 euro.

Elektrische fiets en 4 andere Lidl-aanbiedingen met hoge korting
(Afbeelding: Lidl)

#3 Elektrische fiets in de aanbieding

Natuurlijk heeft Lidl ook gadgets in de aanbieding waarmee je echt vooruit komt. Wat te denken van deze elektrische fiets bij de supermarkt? Een van de beste modellen die Lidl in het assortiment heeft, is de Zündapp e-bike trekking Z810 700c. Dit model heeft vier sterren gekregen van de ANWB, die het de budgetkeus van 2023 noemt.

Dit model uit de Lidl-folder heeft 24 versnellingen en een actieradius van 30 tot 125 kilometer. Hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je meteen stilstaat wanneer het moet. Op dit model krijg je nu 34 procent korting, wat betekent dat je 800 euro minder betaalt. De elektrische fiets kost nu 1.499 euro bij de supermarkt.

Elektrische fiets en 4 andere Lidl-aanbiedingen met hoge korting
(Afbeelding: Lidl)

#4 Broodmachine

Wat is nu beter dan wakker worden met de geur van vers brood? Nee, daarvoor hoef je niet in een bakkerij te wonen, want Lidl heeft de oplossing voor je. Brood bak je gewoon zelf met deze broodmachine. En nee, je hoeft niet vroeg op te staan. De machine heeft een timer, waardoor je de avond ervoor al het deeg erin kunt stoppen.

Het programma om brood te bakken loopt dan ook vol automatisch. Je geeft ook simpel het bruiningsniveau aan en het broodgewicht. Zo heb je ‘s ochtends precies het brood dat je wil hebben. De machine kost bij Lidl nu 74,99 euro in de aanbieding.

Elektrische fiets en 4 andere Lidl-aanbiedingen met hoge korting
(Afbeelding: Lidl)

#5 Multitool uit de Lidl-folder

Ook voor de klussers heeft Lidl deze week een interessante aanbieding. Een multitool is een ideaal stuk gereedschap, want met een gadget kun je verschillende soorten reparaties uitvoeren.

Dit exemplaar uit de Lidl-folder kan zagen, slijpen, schaven en schuren. Daarnaast heeft deze ook een traploos instelbaar triltoerental met softstart. Je betaalt nu 29,99 euro in plaats van 39,99 euro.

Albert Heijn stunt met deze elektrische fiets voor onder de 1000 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!