Deze 3 gadgets scoor je nu een stuk voordeliger bij Action

Deals Jeroen Kraak 20 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Wekelijks speuren de vrienden van WANT alle folders door op zoek naar goedkope gadgets, en de Action wordt niet overgeslagen. Hier zijn de drie beste aanbiedingen van week 38.

Bij de Action kun je bijna alles kopen, of het nu snoep, wasmiddel, of bouwpakketten zijn, de winkel heeft het allemaal. Bovendien kun je er ook geweldige gadgets scoren, net als bij Aldi, Lidl, en Kruidvat, maar dan extra voordelig.

@wantnl

Het innerlijke kind komt als een gek naar boven tijdens IFA 2023 #ifa2023 #ifa23best #techtok #optimusprime #buzzlightyear #robosen

♬ origineel geluid – WANT

De drie beste aanbiedingen bij Action

Maar wat zijn nu de beste drie aanbiedingen die je deze week bij Action kunt vinden? Hier zijn ze.

Digitaal fotolijstje

Fotolijstjes zijn ideaal om mooie momenten uit je leven tastbaar te maken in je huis. Toch is er een nadeel: er zijn waarschijnlijk meer unieke momenten dan beschikbare lijstjes. Action heeft hiervoor de oplossing.

Deze week heeft Action digitale fotolijstjes in de aanbieding. Met de speciale app kun je eenvoudig foto’s en video’s naar je fotolijst sturen. Het is de perfecte manier om herinneringen te delen. Dit gadget is nu verkrijgbaar voor 69,95 euro.

Deze 3 gadgets scoor je nu een stuk voordeliger bij Action
(Afbeelding: Action)

Kerstlantaarn met geluid in de aanbieding bij Action

Hoewel het pas september is, is Action nu al bezig met Kerstmis. De winkel heeft verschillende kerstgadgets in de aanbieding, waaronder deze kerstlantaarn met ledlicht en geluid.

Deze kerstlantaarn is 1,80 meter hoog en heeft sneeuw, geluid en licht, waardoor je meteen de kerstsfeer in huis haalt. Voeg daar nog wat Wham-muziek uit de speakers, Die Hard op de televisie, en een kalkoen in de oven aan toe, en je bent helemaal klaar voor de feestdagen. Deze lantaarn is nu verkrijgbaar voor 79,95 euro.

Kerstlantaarn
(Afbeelding: Action)

Multifunctionele kruimelzuiger

Een stofzuiger is een ideaal gadget om alles grondig te reinigen. Toch heeft het een nadeel, omdat het vanwege de omvang niet overal bij kan. Daarom is een kruimelzuiger onmisbaar, en die van Action is klein genoeg om overal bij te kunnen.

Deze kruimelzuiger in de aanbieding kan op een volle lading 30 minuten mee. Bovendien heeft hij ook een boostfunctie waardoor hij nog krachtiger wordt. Met een stofbak van 100 ml kun je zeker een tijdje vooruit voordat je hem moet legen. Dit apparaat is nu verkrijgbaar voor 39,95 euro.

Deze 3 gadgets scoor je nu een stuk voordeliger bij Action
(Afbeelding: Action)

iPhone 15: dit is onze eerste indruk van de smartphone van Apple

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen