3 gadgets uit de Aldi-folder die nu echt veel goedkoper zijn

Deals Jeroen Kraak 19 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Aldi is de grote concurrent van Lidl, en net als die supermarkt heeft het ook regelmatig gadgets in de aanbieding. Ook in week 38 is het weer zover. Dit zijn de drie beste deals uit de folder.

Bij Aldi denk je misschien niet meteen aan gadgets, maar de supermarkt verkoopt ze zeker. Gelukkig speuren je vrienden van WANT de folder door op zoek naar de beste deals.

@wantnl

iPhone 15 Pro Max heeft ZEVEN lenzen 🔥 #iphone15promax #iphonecamera #iphone #iphonetips #techtok

♬ original sound – WANT – WANT

3 top-aanbiedingen uit de Aldi-folder

Welke aanbiedingen mag je deze week echt niet missen uit de Aldi-folder? Hier komen de drie beste deals.

#1 Terrasverwarmer in de Aldi-folder

Het wordt buiten langzaam weer wat guurder, want de herfst maakt zich langzaam meester in Nederland. We begrijpen echter dat je nog steeds lekker buiten wilt zitten ondanks het koudere weer. Een terrasverwarmer is daarvoor een prima oplossing en deze week is er ook nog eens een te vinden in de Aldi-folder.

De terrasverwarmer bij Aldi heeft het Endur-reflectiesysteem, dat moet zorgen voor aangename warmte. Hij is gemaakt van gelegerd roestvrij staal. Ook krijg je er een weerbestendige hoes, slang en drukregelaar voor de gasflessen bij. Normaal kost dit exemplaar 279 euro, maar nu heb je hem voor 169 euro.

Terrasverwarmer Aldi 2
(Afbeelding: Aldi)

#2 CD/MP3-speler

Aldi neemt je terug naar jaren geleden met deze cd- en mp3-speler. Sterker nog, je kunt er zelf cassettes instoppen. Bovendien kun je ook 30 voorkeurzenders instellen, zodat je makkelijk je favoriete radiostations vindt.

Deze muziekspeler uit de Aldi-folder heeft twee 22W speakers die voor optimaal geluid moeten zorgen. Normaal kost dit exemplaar je 49,99 euro, maar nu krijg je 10 euro korting. Dat betekent dat je nog maar 39,99 euro betaalt.

muziekspeler Aldi
(Afbeelding: Aldi)

#3 Heetwaterdispenser

Een heetwaterdispenser is ideaal voor in de keuken. Met het apparaat krijg je binnen tien seconden een glas kokend water. Het apparaat heeft dan ook een vermogen van 2600 W.

Dit gadget uit de Aldi-folder heeft een reservoir van 2,5 liter. Hierdoor heb je in no-time een glas thee, koffie of een schaaltje met opgewarmde noedels. Het apparaat kost nu 49,99 euro in plaats van 69,95 euro.

Heetwaterdispenser Aldi
(Afbeelding: Aldi)

Kruidvat heeft 3 ideale gadgets voor o.a. Nintendo Switch

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen