Action stunt deze week met deze drie gadgets in de aanbieding

Deals Jeroen Kraak 3 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij Action kun je bijna alles kopen wat er is. Het bedrijf heeft dan ook wekelijks verschillende gadgets in de aanbieding. Maar welke wil je nu echt niet missen? Hier komen onze drie favorieten.

De Action is misschien wel de guilty pleasure van de winkels. Je komt er eigenlijk altijd wel terwijl je er niets nodig hebt en komt met een behoorlijk gevulde tas terug. Er zijn namelijk altijd wel leuke aanbiedingen te vinden.

3 gadgets in de aanbieding bij Action

Maar wat zijn de toppers van deze week? Dit zijn onze drie favoriete aanbiedingen.

#1 Heetwaterdispenser

Een heetwaterdispenser is het ideale gadget voor elke keuken. We drinken allemaal wel koffie of thee. Ook is zo’n dispenser ideaal om een kopje soep te maken. In slechts vijf tot tien seconden komt het water er kokend uit.

Deze heetwaterdispenser van Action heeft een waterreservoir van 2,5 liter. Het plateau is in hoogte verstelbaar. Voor deze aanbieding betaal je bij de winkel nu 39,95 euro.

Heetwaterdispenser Action
(Afbeelding: Action)

#2 Stoomkoker in de aanbieding

We blijven in de keuken voor de volgende Action aanbieding, want we gaan het nu hebben over stoom. Niet over de stoomboot die volgende maand alweer Nederland aan doet, maar over een stoomkoker. De naam zegt het al, je kookt hiermee jouw maaltijden door middel van stoom.

Door te stomen in plaats van te koken behoud je meer vitamines en voedingsstoffen. Daarnaast blijft ook de smaak en textuur van het voedsel intact. Hierdoor zijn groenten nog knapperiger. Deze schalen in de aanbieding hebben een totale capaciteit van 7,5 liter. Hiervoor betaal je nu 29,95 euro.

Stoomkoker Action
(Afbeelding: Action)

#3 Led vloerlamp bij Action

Gelukkig is er ook nog iets voor in je huis- of slaapkamer, want de laatste aanbieding van Action is een vloerlamp. En niet zomaar eentje. Deze is 117,5 centimeter hoog. Deze is makkelijk te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee schakel je heel simpel tussen kleuren en effecten of pas je de helderheid aan.

Het mooie aan dit exemplaar bij Action is dat deze reageert op de ritme van muziek en geluiden eromheen. Je hebt deze aanbieding nu voor 39,95 euro in huis.

Ledlamp Action
(Afbeelding: Action)

Zo veel wegenbelasting betaal je voor een elektrische auto

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen