Philips Airfryer verleden tijd dankzij machtige aanbieding Action

Deals Jeroen Kraak 8 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Stiekem kunnen we niet meer zonder de airfryer. Het is het ideale excuus om toch nog een frietje of een heerlijke frikandel te eten, omdat deze minder vet is. Action heeft er nu een in de aanbieding die nog uitgebreider is.

Nadat we deze week al genoten van een leipe smart tv bij Lidl en Nintendo Switch-accessoires bij Kruidvat, komt de Action deze week ook met een heerlijke aanbieding in de folder. Iemand een gefrituurde kip? Of is het een gelucht kipje?

De airfryer van Action

Om precies te zijn heeft deze smartfryer van Action een inhoud van liefst 12 liter. Door die grootte kun je er zelfs een heerlijke pizza in klaarmaken of een lekker sappig kippetje. Genoeg keuze dus om je culinaire innerlijk helemaal te uiten.

De smartfryer van Action is heel makkelijk te bedienen met het aanraakscherm dat aan de bovenkant zit. Daarop selecteer je heel simpel wat je precies wil bereiden. In totaal kan deze airfryer temperaturen halen tot 220 graden. Met de timer stel je dan weer af hoe lang je ‘m aan wil hebben.

Het fijne aan dit model is dat je de pan moeiteloos uit de airfryer haalt wanneer het eten klaar is. Dat doe je via de meegeleverde grijptang. Die gebruik je ook als je tijdens het bereiden bijvoorbeeld frietjes even door elkaar wilt schudden om ze aan elke kant knapperig te krijgen.

Extra’s bij de aanbieding

Naast die grijptang zitten er ook nog verschillende andere accessoires bij deze airfryer van Action. Zo krijg je er ook een olieopvangbak, een roterende korf, een grillset en twee handige gaasmanden bij.

Action stunt met het ideale alternatief voor airfryer van Philips
Zoals gezegd is de smartfryer van Action flink goedkoper dan de Philips Airfryer. Bij de winkel waar je zowat alles kunt kopen, heb je ‘m voor 79,95 euro.

Lidl heeft met 55% korting krankzinnige aanbieding voor 70-inch 4k smart tv

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen