Action maakt dit hét moment om die robotstofzuiger eindelijk te kopen

Deals Jeroen Kraak 6 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Stofzuigen is zo ongeveer het meest irritante huishoudklusje dat je moet doen. Gelukkig kun je het ook voor je laten doen. Niet door een schoonmaker, maar door de vloer te laten doen door deze robotstofzuiger. Zeker nu hij in de aanbieding is bij Action.

Het assortiment bij de Action is groot. Kerstversiering, een agenda of gewoon een chocoladereep, de winkel heeft net zoals Lidl bijna alles. Ook voor gadgets in het huishouden is de winkel een ideaal adres.

Tijd besteden aan het huishouden is meestal niet de leukste bezigheid, maar het moet toch gebeuren. Gelukkig zijn er wel gadgets die het makkelijker maken. Een van onze favorieten is de robotstofzuiger. Action heeft er nu een in de aanbieding.

De Robotstofzuiger van Action

Om precies te zijn is de robotstofzuiger die bij Action in de aanbieding is, de Zigma Spark-980. Deze bedien je makkelijk met je smartphone. Voor de echte precisie maakt die gebruik van lasernavigatie.

Action stunt met de ideale robotstofzuiger
Maar deze robotstofzuiger bij Action heeft nog veel meer handige functies. Zo kan hij niet alleen stofzuigen, maar ook dweilen. Dat is dus twee vliegen in een klap. Het zuigen doet hij overigens met een enorme kracht, 4000 Pascal om precies te zijn.

In de speciale app voor de robotstofzuiger stel je zelf in hoe je hem wil gebruiken. Je plant daarin je schoonmaaksessies, zodat het apparaat je niet ongewenst stoort. Daarnaast kun je daarin ook virtuele muren maken, zodat je bepaalde gebieden in huis kunt beschermen.

Geen omkijken naar

Veel hoef je verder niet aan deze robotstofzuiger te doen. Hij kan 100 minuten mee op een volle lading en laadt daarna zelf weer op. Het enige wat je af en toe moet doen is het waterreservoir aanvullen en de stofopslag legen.

We zijn de belangrijkste informatie in dit bericht echt niet vergeten: de prijs. Bij Action betaal je voor deze robotstofzuiger in de aanbieding nu 179 euro. Dat lijkt misschien wat veel, maar bedenk eens hoeveel vrije tijd je daarmee koopt terwijl je huis gewoon schoon is.

Albert Heijn haalt meesterlijke stunt uit met goedkope 50-inch 4K smart tv

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen