Action knalt het nieuwe jaar in met aanbieding voor echte sporters

Deals Jeroen Kraak 29 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Action gaat dit jaar knallend het jaar uit. Het heeft twee fitnesstoestellen in de aanbieding waarmee je meteen aan je goede voornemens voor 2024 kunt beginnen.

Je vrienden van WANT speuren wekelijks voor je naar de beste aanbiedingen uit de folders en op het internet. Dat doen we niet alleen bij Mediamarkt en Bol, maar ook winkels waarbij je het niet zo snel verwacht, zoals Aldi en Lidl. Wat te denken van de aanbiedingen die je deze week bij Action scoort.

Action is misschien niet de winkel waarbij je meteen denkt aan ideale gadgets, maar toch heeft het veel te bieden. Deze week is het vooral gericht op sporters, met twee interessante fitnessapparaten.

Sportieve aanbiedingen bij Action

Het is bijna 2024 en dus maken veel mensen weer goede voornemens. Eentje die vrijwel altijd bovenaan staat, is gezonder leven en afvallen. Je kunt natuurlijk een abonnement op de sportschool nemen, maar Action zorgt er met aanbiedingen voor dat je daarvoor niet meer het huis uit hoeft.

Om precies te zijn kun je deze week voor twee verschillende fitnessapparaten terecht bij Action. De eerste is een multifunctionele coretrainer. Deze bank kun je in verschillende standen gebruiken, waardoor je het hele lichaam traint.
Action knalt het nieuwe jaar in met aanbieding voor echte sportersStarten met goede voornemens.

Aan de rugleuning bevestig je naar wens verschillende veren, zodat een training moeilijker of makkelijker wordt. Deze aanbieding haal je in huis voor 49,95 euro.

Multifunctionele fitnessbank uit de folder

Ook voor een wat meer traditionele fitnessbank zit je deze week goed bij Action. Deze is gemakkelijk te verstellen, zodat je simpel je buik, borst en schouders traint. Als je ‘m niet gebruikt, klap je ‘m makkelijk op, zodat ie nooit in de weg staat.

De fitnessbank, die bij Action in de aanbieding is, is voorzien van een zacht kussen. Met de kleuren zwart en rood heeft die ook nog eens een stoere uitstraling.

Net zoals de coretrainer is deze fitnessbank ook niet zo duur. Je betaalt tijdens de aanbieding bij Action ook 49,95 euro.

Aldi heeft deze week een heerlijk koffiezetapparaat in de folder

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen