Action heeft de ideale gadget voor je hond of kat in de aanbieding

Deals Jeroen Kraak 8 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Heb je een hond of kat? Dan is Action deze week de ideale plaats om (digitaal) naartoe te gaan. De winkel heeft een speciaal gadget voor je huisdier in de aanbieding.

Huisdieren zijn vaak veeleisend. Je moet je hond uitlaten, terwijl de kat om de zoveel tijd een schone kattenbak moet krijgen. Dat moet je allemaal zelf regelen en kan soms flink wat tijd kosten.

Gelukkig is dat straks niet meer het geval met voeren. Dankzij Action kun je dat helemaal automatiseren, want de winkel heeft een speciale slimme voederbak in de aanbieding. Hiermee krijgt je hond of kat op tijd te eten, zelfs als je niet thuis bent.

De ideale gadget voor je hond of kat bij Action

Je vraagt je misschien af hoe slim slim is. Deze voederbak geeft je huisdier altijd op tijd te eten. Het herkent hoe vol de bak nog is en het is zelfs mogelijk om bepaalde eetschema’s voor je hond of kat te maken. Zo krijgt die altijd op hetzelfde moment zijn voer.

Daarnaast zit er in deze voederbak van Action ook een camera. Door middel van de app kun je dus goed je hond of kat in de gaten houden. De speciale infraroodsensor ontdekt precies wanneer je kleine vriend gaat eten. Zo kun je zelfs een foto maken terwijl je huisdier van zijn diner geniet.

Action heeft het ideale gadget voor je hond of kat in de aanbieding
(Afbeelding: Action)

Maar daarnaast is het ook mogelijk om met je huisdier te praten. Er zit namelijk een microfoon en een speaker in deze slimme voederbak. Zo kun je ‘m over je laatste avonturen vertellen als je op vakantie bent en iemand anders op je vriend past.

Zoveel betaal je

In totaal heeft deze slimme voederbak van Action een inhoud van vier liter. Daarnaast zit er aan de bovenkant ook een anti-vochtzakje, waardoor het voer goed vers blijft. Je hond of kat kan dus wel even vooruit als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, al moet je dan niet een slimme waterbak vergeten, want je huisdier kan ook gewoon dorst hebben.

Je weet nu haast alles over deze slimme voerbak van Action, maar er blijft nog een vraag over: wat is de prijs? Gelukkig kost deze aanbieding niet al te veel, want je haalt ‘m in huis voor 69,95 euro.

Lidl stunt met AirPods Pro-alternatief en 2 andere top-aanbiedingen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen