Action laat frisse wind waaien met heerlijk gadget in de aanbieding

Deals Jeroen Kraak 15 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Er hangt korting in de lucht, want Action heeft al het vuil er al uitgehaald met deze heerlijke aanbieding voor in huis.

Action is misschien niet de winkel waar je meteen aan denkt als je op zoek bent naar leuke gadgets. Waarschijnlijk denk je dat de winkel vooral wasmiddel, huishoudelijke producten en snoep verkoopt.

Toch zijn er in de winkel juist apparaten te vinden die je leven net een beetje beter maken. Zo kun je bij Action deze week terecht voor een luchtreiniger die in de aanbieding is.

Schone lucht in huis door Action

Een luchtreiniger is misschien niet het meest sexy gadget dat je in huis hebt, maar het is wel ontzettend nuttig. Vooral als je in de stad woont, is het echt een verrijking en dan vooral voor je gezondheid. Je hebt het misschien niet door, maar al die fijnstoffen van buiten komen ook gewoon je huis binnen.

Gelukkig is daar met de luchtreiniger, die nu bij Action in de aanbieding is, wat aan te doen. Hij filtert tot 23 vierkante meter met verschillende filters en een UV-C lamp. Daarmee verwijdert hij dus smerige luchtdeeltjes, maar ook zaken als virussen en bacteriën. Zo word je dus ook nog eens minder snel ziek. Ook onaangename geurtjes worden uit de lucht gehaald.

Action blaast je omver met dit heerlijke gadget in de aanbieding
(Afbeelding: Action)

Het fijne aan deze luchtreiniger bij Action is dat je hem makkelijk overal naartoe neemt. Hij heeft een licht gewicht en door middel van het handvat kan je hem makkelijk verplaatsen. Zo zet je hem ‘s nachts in de slaapkamer en overdag bijvoorbeeld in je thuiskantoor.

Zo veel betaal je voor de luchtreiniger in de aanbieding

De gadget bij Action is ook nog eens heel makkelijk te bedienen. Met een lichte aanraking zet je hem al aan, bepaal je de ventilatorsnelheid en kies je ervoor of je de speciale UV-lamp wel of niet aan wil hebben. Daarnaast geeft het apparaat ook nog eens aan wanneer de filter vervangen moet worden.

Waarschijnlijk denk je dat zo’n luchtreiniger een flink prijskaartje heeft, maar niets is minder waar bij Action. Deze aanbieding haal je binnen voor 29,95 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen