Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 17 aug 2021

Adembenemende video van Zelda: Breath of the Wild toont all tricks

Toen de Nintendo Switch in 2017 werd uitgebracht, had je met The Legend of Zelda: Breath of the Wild gelijk een absolute must-have van een game. Ondanks dat hij al wat aan de oude kant is, is het nog altijd een game die ik je van harte aan kan raden.

Zeker als je een beetje handig wordt in de game, dan kun je er waanzinnige dingen mee beleven. Ikzelf ben al erg blij wanneer het me lukt om een sterke vijand te verslaan, maar deze gamer laat pas echt zien hoe je los kunt gaan in The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Los met tricks in The Legend of Zelda: Breath of the Wild

De speler Duplex Link is duidelijk een groot fan van de game. In het verleden bracht hij op zijn kanaal al heel wat videos die lieten zien hoe je met de verschillende krachten in de game om kan gaan. En een maand of vier geleden besloot hij dat het een goed moment was om een compilatie video te maken van alles wat hij zo’n beetje in de game heeft meegemaakt. Die video is echt om je vingers bij af te likken. Soms gaat het echt heel erg snel en is het lastig te volgen wat hij allemaal doet. Maar dan heb je alsnog het spektakel om van te genieten. De onderstaande video laat zien wat hij allemaal doet.

Deze video van The Legend of Zelda: Breath of the Wild werd opgepikt door Kotaku, die het heel mooi beschreef als de Olympische Spelen voor Zelda. En dat is het eigenlijk ook. Ik weet niet of de makers van de game ooit het idee hebben gehad wat je allemaal met de game kon doen wanneer je de verschillende krachten van Link met elkaar combineert. Maar het is in elk geval mooi om te zien dat gamers er alles uit weten te halen.

Tweede deel in de maak

Hopelijk kun je dit soort dingen ook gaan doen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Deze game is in de maak en moet ergens volgend jaar uitkomen. Als je de beelden van de game wil zien, dan kun je hier terecht.

Breath of the Wild 2-beelden: topgame voor de Nintendo Switch

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Adembenemende video van Zelda: Breath of the Wild toont all tricks
Sluiten