Albert Heijn stunt met aanbieding voor echte sporters

Deals Jeroen Kraak 21 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is belangrijk om fit te blijven. Toch sporten we desondanks vaak te weinig. Albert Heijn maakt het nu veel makkelijker met een aantal heerlijke aanbiedingen voor echte sporters.

Bij WANT speuren we regelmatig de folders door, op zoek naar de beste aanbiedingen voor jou. Stiekem gluren we ook regelmatig bij Albert Heijn, want de winkel heeft soms ook gadgets in de aanbieding. Iets wat Lidl bijvoorbeeld elke week heeft.

@wantnl

Deze smartwatch gaat DERTIG DAGEN mee op een lading 🤯 #withings #ifa23 #ifa2023 #gadgets

♬ origineel geluid – WANT

3 sportieve aanbiedingen bij Albert Heijn

Maar wat zijn nu die interessante aanbiedingen bij de supermarkt? Hier komen ze.

#1 Magnetic Home Indoor Bike in de aanbieding

Fietsen is een heerlijke sport, alleen in de herfst kan het echt verschrikkelijk zijn. Kou, regen, gladde wegen door blaadjes, het is allemaal niet fijn. Wat nu als je gewoon thuis kunt fietsen terwijl je lekker Netflix kijkt? Het kan bij Albert Heijn met deze aanbieding.

De supermarkt heeft namelijk deze Race Magnetic Home Bike in de aanbieding. Deze heeft een magnetisch weerstandsysteem, waardoor je fluisterstil en onderhoudsarm kunt trainen. De prijs is nog interessanter. Normaal kost dit apparaat 749 euro, maar nu heb je hem voor 349 euro.

Indoor fiets Albert Heijn aanbieding
(Afbeelding: Albert Heijn)

#2 Loopband bij Albert Heijn

Ben je meer van het lopen dan van fietsen? Ook dan heeft Albert Heijn een interessante aanbieding voor je. Deze Focus Fitness Jet 5 Loopband heeft een ruime keuze aan trainingsprogramma’s. Ook biedt deze aardig wat extra’s, zoals een tablethouder en een verstelbare hellingshoek.

Zo sport je dus terwijl je ondertussen een aflevering kijkt van One Piece. Wat ook heel fijn is, is de prijs bij Albert Heijn. Door deze aanbieding betaal je nu 549 euro in plaats van 874 euro.

Albert Heijn Loopband
(Afbeelding: Albert Heijn)

#3 Roeimachine

Een andere sport die je in de herfst liever niet buiten doet, is roeien. Met een gure herfstwind is er haast niets verschrikkelijker dan op het water zitten. Gelukkig heeft Albert Heijn daar ook aan gedacht met deze aanbieding.

Bij de winkel scoor je nu ook een roeimachine met korting. Dit exemplaar heeft acht verschillende weerstandsniveaus. Daarnaast is het ook nog eens ergonomisch verantwoord. Je hebt hem bij Albert Heijn nu voor 229 euro in plaats van 374 euro.

Roeimachine Albert Heijn
(Afbeelding: Albert Heijn)

3 gadgets uit de Aldi-folder die nu echt veel goedkoper zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen