Albert Heijn geeft flinke korting op het ideale koffiezetapparaat

Deals Jeroen Kraak 12 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Er is weinig beter dan een vers kopje koffie in de ochtend. Toch kan het nog lekkerder als je een goede koffiemachine hebt. Vaak is zo’n koffiezetapparaat erg duur, maar nu scoor je ‘m voordeliger bij Albert Heijn.

Bij de Albert Heijn kom je natuurlijk vooral voor je dagelijkse boodschappen. Melk, appels, koffie, of een brood, de supermarkt heeft het natuurlijk allemaal. Regelmatig heeft AH ook interessante aanbiedingen die je niet kunt eten of drinken. Dit keer het ideale koffiezetapparaat, al is koffiemachine misschien nog wel een betere naam.

Albert Heijn biedt flinke korting op het koffiezetapparaat

Als je echte koffie in huis wil haal je natuurlijk niet een normaal koffiezetapparaat. Je wil natuurlijk een echte koffiemachine. Een van de bekendste maker van de espressomachine is Sage. Die haal je niet alleen bij de speciaalzaak, maar ook bij Albert Heijn.

De supermarkt biedt namelijk een flinke korting op een espressomachine van Sage. Dit koffiezetapparaat is nu 100 euro goedkoper dan normaal. Dat betekent dat je nog betere koffie drinkt die bovendien ook nog eens voordeliger is dan normaal. En het mooie aan koffie is: je leeft nog langer ook.

Koffie Koffiezetapparaat Albert Heijn
Koffiezetten als een echte barista. (Afbeelding: Albert Heijn)

Een espressomachine in compact formaat

Het voordeel van dit koffiezetapparaat van Sage is dat deze redelijk compact is. Normaal is een espressomachine vaak vrij groot, maar deze past prima op je aanrecht. Hij heet dan ook heel toepasselijk de Bambino. In totaal heeft Albert Heijn vier verschillende kleuren in de aanbieding.

Volgens Albert Heijn kan dit koffiezetapparaat third wave- kwaliteitskoffie leveren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 4-stappenformule. De espressomachine heeft een portafilter van 54 mm met 18 gram koffie voor een volle smaak en een krachtig stoompijpje om het microschuim om latte art mee te creëren.

Albert Heijn Koffie koffiezetapparaat koffiemachine
De Bambino. (Afbeelding: Albert Heijn)

Voordelig genieten van lekkere koffie

Het koffiezetapparaat is binnen drie seconde startklaar. Dat komt dankzij het gepatenteerde ThermoJet-verwarmingssysteem. Ideaal dus als je net wakker bent en snel naar het werk moet.

Natuurlijk ben je hartstikke benieuwd hoeveel dit koffiezetapparaat bij Albert Heijn kost. Je hebt deze espressomachine voor 239 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen