Aldi is je pot goud onder de regenboog dankzij deze elektrische fiets

Deals Mark Hofman 31 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Hoewel een elektrische fiets ongelofelijk vet is, tik je hem niet zomaar even op de kop. Het is een redelijke investering. Gelukkig heeft de Aldi deze week een heerlijke deal voor je!

Je zou het misschien niet verwachten, maar de Aldi kan hét walhalla van de gadgets zijn. De supermarktketen staat misschien bekend om zijn boterhammen, eieren en bananen, maar heeft ook voor de echte nerd genoeg in petto. Zo scoor je vandaag een elektrische fiets voor een, relatief, prikkie!

Aldi stunt met elektrische fiets

De elektrische fiets in kwestie is niet gemaakt door Aldi zelf. No worries. De supermarktketen verkoopt voornamelijk gadgets en tech van andere bedrijven. Net zoals het bijvoorbeeld ook levensmiddelen verkoopt dat niet door de keten zelf is geproduceerd.

Aldi verkoopt in zijn webshop namelijk de elektrische fiets van Aluminium City. Het gaat om een model met een middenmotor, een actieradius van 140 kilometer én een Shimano Nexus 7-speed naafversnelling. Fancy!

Elektrische fiets, aldi
Tring, tring! (Afbeelding: Aldi)

Om je een goed beeld te geven van de elektrische fiets zetten we alle specs voor je op een rij:

  • Framehoogte: 46 centimeter
  • Motor: Blaupunkt middenmotor | 36V / 250W / 50Nm
  • Accu: draagbatterij, 36 V, 13,8 Ah, 496,8 W
  • Versnellingen: Shimano Nexus 7-speed naafversnelling met draaischakelaar
  • Remmen: Promax mechanische velgrem
  • Banden: anti-lek Continental reflexbanden
  • Zadel: Selle Royal gelzadel met gepatenteerde aluminium zadelpen
  • Toelaatbaar totaalgewicht: 140 kg

Wie de e-bike koopt bij Aldi, heeft vervolgens recht op garantie. Twee jaar op de accu, drie jaar op de aanbouwonderdelen en 10 jaar op het frame.

Normaal gesproken kost de elektrische fiets je 1699 euro, maar bij de Aldi tik je ‘m voor 1299 euro op de kop. Een flinke zak geld, maar wel aanzienlijk minder.

Meer handige gadgets van Aldi

Zoals gezegd is de Aldi meer dan alleen een supermarktketen. Je kunt er doorgaans ook terecht voor heerlijke, en vooral goedkope gadgets. Dat geldt overigens ook voor bekende winkels als de Lidl, het Kruidvat en de Action.

Benieuwd wat de winkelketen deze week voor toffe gadgets in de aanbieding heeft? Je leest het via het onderstaande artikel.

10 coole (en goedkope) gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat

De beste elektrische fiets van 2022

Het succes van de elektrische fiets is ongekend. We volgen de ontwikkelingen inmiddels al een paar jaar op de voet en zien steeds meer mensen op een e-bike over de weg scheuren. Een fijne ontwikkeling, al zie je soms door de bomen het bos niet meer. Steeds meer fabrikanten gaan aan de haal met een dergelijke fiets en daarom is het kiezen van een goed model een lastige taak.

Met dat in het achterhoofd hebben we een artikel geschreven over de beste elektrische fiets van 2022. Al staat hij niet alleen in het onderstaande artikel.

Elektrische fietsen in overvloed, maar dit zijn de 5 beste van 2022

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen