Aldi maakt je winterklaar met aanbieding op elektrische verwarming

Deals Jeroen Kraak 7 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Buiten wordt het kouder, dus de kans dat je de verwarming aanslingert is groot. Toch kan de rekening voor het gas aardig oplopen. Je kunt veel besparen met een elektrische verwarming of  kachel. Laat Aldi daar nu deze week ideale aanbiedingen voor in de folder hebben staan.

In de Aldi-folder vind je een aantal elektrische kachels die flink minder kosten dan je gewend bent. Wij zetten de drie beste aanbiedingen op een rij, zodat je je huis warm houdt voor een zo laag mogelijke prijs.

Goedkope elektrische verwarming uit de Aldi-folder

Maar welke drie verwarmingen en kachels helpen je nu om geld te besparen? Dit zijn de drie beste uit de Aldi-folder.

#1 Keramische kachel bij Aldi

Een van de fijnste modellen qua elektrische kachels die je deze week in de Aldi-folder vindt, is deze keramische verwarming. Deze heeft een luchtfilter en daarnaast ook een zwenk- en timerfunctie. Zo wordt de hele kamer heerlijk verwarmd zolang je het nodig hebt.

Deze keramische verwarming is heel makkelijk te bedienen met de knoppen die er bovenop zitten. Voor dit model uit de Aldi-folder betaal je deze week 49,99 euro.

Aldi laat je fink geld besparen door elektrische verwarming
(Afbeelding: Aldi)

#2 Elektrische verwarming bij Aldi

Vind je het bovenste model iets te log in huis? Dan staat er in de Aldi-folder ook een exemplaar die je makkelijk aan de wand hangt. Het lijkt op een airconditioner, maar dit model blaast alleen warme lucht in de kamer. Ideaal dus voor de winter.

De kachel heeft een vermogen van 2000 W en je kiest uit drie standen: verwarmen, turboverwarmen en ventileren. Door die laatste stand heb je dus ook iets aan het apparaat in de zomer. Je hebt deze verwarming uit de Aldi-folder nu voor 39,99 euro.

Aldi laat je fink geld besparen door elektrische verwarming uit folder
(Afbeelding: Aldi)

#3 Kachel bij Aldi in de folder

Heb je liever een wat traditioneler model? Ook daarvoor heeft Aldi een fijn model in de folder staan. Deze kachel heeft net zoals bovenstaande verwarming 2000 W, maar dit is wel een zogenaamd convectormodel.

Deze kachel bedien je heel makkelijk door de twee draaiknoppen die aan de zijkant zitten. Hierbij kies je heel makkelijk hoeveel vermogen je wil. Met de timer bepaal je hoe lang die aan moet staan. Je haalt ‘m in huis voor 29,99 euro.

Aldi laat je fink geld besparen door elektrische verwarming uit folder
(Afbeelding: Aldi)

Lidl heeft met 55% korting krankzinnige aanbieding voor 70-inch 4k smart tv

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen