Aldi negeert Black Friday maar slingert Android smart tv wel in de aanbieding

Deals Jeroen Kraak 22 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Aldi is niet alleen waar je goedkope boodschappen in de aanbiedingen vindt. Het bedrijf heeft ook heerlijke gadgets in de folder. Deze week scoor je er een zeer goedkope Android smart tv.

Hoewel veel grote winkels stunten met aanbiedingen onder het mom van Black Friday, doet Aldi daar niet aan mee. Het gaat gewoon verder met reguliere aanbiedingen in zijn folder zonder het speciale etiket eraan te hangen. Deze week scoor je een smart tv extra voordelig.

De aanbieding die je nu voor een prikkie scoort bij Aldi

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: deze smart tv uit de Aldi-folder kost maar 199 euro. De grote vraag is natuurlijk wat je er allemaal mee kan. Gelukkig kunnen wij je dat vertellen.

Voor dat bedrag krijg je een televisie van het merk Medion met een afmeting van 32-inch, oftewel 80 centimeter. In deze smart-tv zitten twee 6 W RMS speakers. Deze televisie is dus niet al te groot en is daarom een ideaal exemplaar voor in de slaapkamer.

Een echte Android smart tv

In deze smart tv uit de Aldi-folder zit al een Chromecast en een Google Assistent ingebouwd. Het is daarmee een echte Android TV. Dat zorgt ervoor dat je apps zoals Netflix, Disney+ en YouTube gewoon op de smart tv kunt installeren.

Aldi stunt met extreem goedkope Android smart tv in folder
(Afbeelding: Aldi)

Is dat niet genoeg voor je? Dan zitten er ook nog eens drie HDMI-aansluitingen op. Zo kun je heel simpel een tv-ontvanger of bijvoorbeeld je PlayStation 5 en Nintendo Switch aansluiten. Zo geniet je van alles wat je maar wil tegen een lage prijs.

Op de afstandsbediening zitten speciale toetsen voor onder andere Netflix, Amazon Prime Video en Google Play. Zo hoef je op deze Android smart TV nooit lang te zoeken naar alle apps.

Helaas is er wel een nadeel bij deze Aldi-aanbieding uit de folder. Hij is alleen te vinden in de fysieke winkels. Je moet dus snel zijn om er een in huis te halen. Heb je liever een groter exemplaar? Dan heeft Lidl een ideaal alternatief.

Smart TV nu écht overbodig door tweede generatie Samsung Freestyle

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen