Aldi stunt met goedkope hometrainer voor je goede voornemens van 2024

Deals Jeroen Kraak 3 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Het nieuwe jaar is net begonnen en dat betekent werken aan goede voornemens. Als je écht die belofte aan jezelf wil nakomen, moet je deze week naar Aldi. Daar scoor je extra voordelig een gadget in de aanbieding die je helpt met gezond leven.

Bij WANT zoeken we altijd naar de goedkoopste gadgets. Dat doen we niet alleen bij grote winkels als Bol of Mediamarkt, maar ook bij winkels waar je het minder snel verwacht, zoals Lidl en Aldi.

Zo vind je deze week bij Aldi een hometrainer. Vooral in de winter is het een ideaal gadget, aangezien je niet naar buiten hoeft om te sporten. Nee, je werkt je gewoon lekker in het zweet terwijl je gewoon Netflix aanzet op je televisie.

De hometrainer van Aldi

De hometrainer die bij Aldi in de aanbieding is, heeft acht verschillende standen voor weerstand. Deze zijn handmatig verstelbaar. Het stabiele frame van staal zorgt er ook voor dat je stevig zit.

Maar niet alleen het frame helpt je om goed te zitten. De hometrainer van Aldi heeft ook een ergonomisch stuur met foam dat je simpel kan laten kantelen. Ook de pedalen zijn ergonomisch zodat je in de goede houding zit. De veiligheidsriempjes zorgen ervoor dat je niet zomaar met je voeten uitschiet, waardoor je jezelf blesseert.

Aldi stunt met goedkope hometrainer voor goede voornemens
De hometrainer in de aanbieding. (Afbeelding: Aldi)

Maar deze hometrainer is van meer gemakken voorzien. Er zit een praktische handdoekhouder aan het zadel waardoor je je handdoek makkelijk kwijt kunt. Zo heb je meteen verfrissing wanneer je jezelf echt in het zweet werkt. De bidonhouder en houder voor tablets en smartphones zorgen voor de ultieme comfortabele rit.

Dat is leuk en aardig, maar natuurlijk gaat het vooral om resultaten boeken. Op het lcd-scherm zie je zaken zoals tijd, snelheid, afstand, omwentelingen per minuut en energieverbruik. De sensoren in het stuur geven ook meteen je hartslag door aan deze hometrainer van Aldi.

Dit betaal je voor de aanbieding

Deze hometrainer in de aanbieding weegt 30 kilo. Dat lijkt misschien wat zwaar, maar met de wieltjes is het apparaat makkelijk te verplaatsen. Zo gebruik je ‘m waar je maar wil.

Alleen deze week scoor je dit apparaat bij Aldi in de aanbieding. Dat betekent dat je nu 159 euro voor deze hometrainer betaalt.

Opvolger Nintendo Switch hand in hand met iconische Bayonetta remaster

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen