Aldi blaast je weg met stofzuiger die verdacht veel op Dyson lijkt

Deals Jeroen Kraak 5 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Aldi is misschien wel je favoriete adres voor je dagelijkse boodschappen. Nu heeft het echter een goedkope stofzuiger in de aanbieding die verdacht veel op een Dyson lijkt.

Wie op zoek is naar een stofzuiger, komt vaak snel uit bij een Dyson. Hoewel de modellen van het merk erg in trek zijn, is het prijskaartje voor veel mensen een groot struikelblok.

Gelukkig zijn er genoeg goedkope stofzuigers op de markt. Hoewel je dan wellicht denkt aan zo’n ouderwetse met een stofzuigerzak en kabel, zijn er ook een aantal die wel erg veel op een Dyson lijken. Zo ook dit model dat deze week bij Aldi in de aanbieding is.

Een goedkope stofzuiger als Dyson-alternatief

De stofzuiger van Aldi heeft misschien niet de opvallende kleuren van een Dyson, maar lijkt er desondanks veel op. Het gaat namelijk om een draadloze 2-in-1 stofzuiger.

En die 2-in-1 betekent dat je, net zoals bij Dyson, dit model handig kan omvormen tot een kruimeldief. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de bovenkant van de stofzuiger los te koppelen van de steel die eronder zit. Hierdoor kan je makkelijker bij moeilijke plekken zoals de vensterbank of de bovenkant van een kast.

Wil je een nieuwe stofzuiger maar vind je een Dyson te duur? Aldi heeft de ideale look-a-like in de aanbieding.
(Afbeelding: Aldi)

Net zoals bij Dyson heb je bij de Aldi-stofzuiger geen zak meer nodig. Al het stof komt terecht in een speciaal reservoir, dat een inhoud heeft van 0,55 liter. Daarnaast is deze ook gewoon wasbaar, zodat je het na gebruik weer schoon op je stofzuiger kan zetten. De HEPA 13-filter zorgt ervoor dat het stof niet meer ontsnapt.

De prijs van de Aldi-aanbieding

Een draadloze stofzuiger is fijn, maar dat betekent wel dat de batterij lang genoeg mee moet gaan. Bij dit model van Aldi is de gebruiksduur maximaal 32 minuten, wat iets minder is dan een echte Dyson.

Wat wel beter is dan Dyson, is de prijs. Je hebt geen flinke som geld nodig om er een te kopen. Dit model haal je bij Aldi binnen voor 69,99 euro.

Lidl heeft het voordelige alternatief voor een smart tv

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen