Goedkope drone Aldi is dé gadget voor epische foto’s en video’s

Deals Jeroen Kraak 11 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Als je jezelf Christopher Nolan of juist Steve McCurry wil voelen is Aldi deze week het juiste adres. Het verkoopt een goedkope drone waarmee je foto’s en video’s vanuit de lucht mee maakt.

Het is niet meer weg te denken uit menig Netflix-serie een shot uit de lucht die gemaakt is met een droom. Wellicht denk je dat het alleen iets is wat in Hollywood kan, maar jij kan het ook gewoon doen.

Aldi heeft deze week een drone in de aanbieding waar je simpel foto’s mee schiet. Ook video’s maken is mogelijk.

De goedkope drone van Aldi

Aldi is normaal de plaats voor groente, fruit en je andere dagelijkse boodschappen. Dit weekend scoor je bij de supermarkt een drone waarmee je foto’s en video’s vanuit de lucht maakt.

Zoals de naam quadrocopter al zegt, heeft deze drone vier propellers die moeten zorgen voor een goede vlucht. De headlessmodus zorgt ervoor dat je kan vliegen in elke richting die je maar wil.

Goedkope drone Aldi is dé gadget voor epische foto's en video's
(Afbeelding: Aldi)

Aan boord van deze drone is een HD-camera. Deze biedt een videoresolutie van 1280x720p en schiet 30 frames per seconde. Foto’s hebben precies dezelfde resolutie.

Wellicht denk je dat zo’n goedkope drone van Aldi geen stabiele video’s of scherpe foto’s kan maken, maar dan heb je het mis. De camera zit vast aan de ingebouwde 6-assige gyroscoop, zodat het beeld scherp blijft en je geen ongewenste bewegingen ziet.

De camera kan bovendien 60 graden kantelen. Zo hoef je geen ongewenste stunts me je Aldi-drone uit te voeren voor je perfecte video of foto.

Makkelijk foto’s en video’s maken

Over ongewenste stunts gesproken, je hoeft echt geen ervaren piloot te zijn om deze drone van Aldi in het gareel te houden. Hij heeft een automatische zweeffunctie om in de lucht te blijven. Gaat er echter iets mis, dan is er een speciale noodstopfunctie. Bovendien kun je ‘m met een druk op de knop terug laten komen. In totaal heeft de drone tot 40 meter bereik.

Verder zou je ook niet echt willen, want de vliegduur op een volle batterij ligt tussen de 9 en 10 minuten. Het is ieder geval genoeg tijd om een mooie foto of video met de drone van Aldi te maken. De gadget volledig opladen duurt van weer zo’n 120 minuten.

Als laatste vliegen we naar de prijs, want de drone kost normaal gesproken zo’n 99 euro. Het kan echter veel goedkoper, want bij de supermarkt betaal je 44,99 euro. Goed, het is misschien niet zo indrukwekkend als een drone van DJI, maar die is ook echt niet te krijgen tegen die prijs.

Lidl heeft de ideale aanbieding voor je elektrische auto

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen