Aldi heeft drie gadgets in de folder die extra goedkoop zijn

Deals Jeroen Kraak 17 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Aldi ken je misschien vanwege de goedkope groente en melk, maar het is ook een plaats waar je gadgets voor weinig scoort. Wij zetten de drie beste aanbiedingen uit de folder voor je op een rij.

Wij van WANT houden van de meest innovatieve gadgets, maar we vinden het ook leuk om voor jou de goedkoopste te vinden. Daarom speuren we de krochten van het internet af en daarnaast bladeren wij ook de folders van winkels als Lidl en Aldi door. Zo hoef jij het niet meer te doen en weet je ook waar de leukste aanbiedingen zijn.

3 heerlijke aanbiedingen uit de Aldi-folder

Maar wat zijn nu de beste gadgets uit de folder? Dit zijn volgens ons de drie beste aanbiedingen in week 42.

#1 Retro keukenmachine bij Aldi

Een keukenmachine in huis is altijd handig. Hiermee kun je nog meer heerlijke gerechten thuis bereiden. Bovendien scheelt het je vieze handen omdat je niet meer zelf handmatig hoeft te kneden. Aldi heeft er deze week een in de folder.

Het mooie aan dit exemplaar is dat het een echte retro-look heeft. Gelukkig zijn de prestaties van de keukenmachine niet ouderwets, want deze heeft een vermogen van 800 W en acht verschillende snelheden en een pulsfunctie. In totaal heeft de kom een inhoud van vijf liter. Je scoort deze aanbieding bij Aldi nu voor 59,99 euro.

Aldi heeft drie gadgets in de folder die extra goedkoop zijn
(Afbeelding: Aldi)

#2 Stofzuiger uit de folder

Stofzuigen is natuurlijk een verschrikkelijk klusje. Liever doe je in die tijd andere dingen, zoals wellicht een serie kijken op Netflix. Je wil het dan ook zo snel mogelijk achter de rug hebben. Een goede stofzuiger is daarvoor een must, maar die is dan vaak weer erg prijzig. Gelukkig heeft Aldi nu een goedkoop maar sterk exemplaar in de folder van deze week.

Deze stofzuiger die in de aanbieding is, heeft een vermogen van 700 W en een regelbaar zuigvermogen. Het apparaat heeft ook een telescoopbuis, waardoor je overal bij kan. Een opvangcapaciteit van twee liter zorgt ervoor dat je ‘m niet elke keer hoeft te legen. Bij Aldi betaal je voor de stofzuiger nu 49,99 euro in plaats van 69,99 euro.

Aldi heeft drie gadgets in de folder die extra goedkoop zijn
(Afbeelding: Aldi)

#3 Heteluchtfriteuse

Waarschijnlijk kun je er net zoals wij niets aan doen dat je af en toe zin hebt in ongezond eten zoals een frietje of een kroket. Toch kan het veel gezonder, met een heteluchtfriteuse. Doordat je frituurt met lucht in plaats van olie, is het eten een stuk minder vet, wat weer beter is voor het aantal calorieën. Aldi heeft een zeer aantrekkelijke in de folder.

Het exemplaar bij Aldi heeft een maximaal vermogen van 1.400 W en een inhoud van drie liter. Met het digitale aanraakscherm selecteer je heel simpel hoe je je gerecht wil bereiden. Deze aanbieding heb je nu voor 39,99 euro.

Aldi heeft drie gadgets in de folder die extra goedkoop zijn
(Afbeelding: Aldi)

3 goedkope gadgets uit de Kruidvat-folder die je niet wil missen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen