Aldi pakt Harry Potter-fans in met ideaal Sinterklaascadeau voor een spotprijs

Deals Jeroen Kraak 28 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Harry Potter is een van de populairste boeken- en filmsreeksen ter wereld. En terecht, want de Wizarding World is een magische ervaring die je wil herbeleven. Dat kan nu heel makkelijk met de nieuwste aanbieding in de Aldi-folder.

Net zoals Lidl verkoopt ook Aldi meer dan boodschappen alleen. Naast de yoghurt, bamischijven en speklappen, verkoopt het regelmatig leuke gadgets voor een zeer voordelige prijs. Deze week is er in de folder een aanbieding te vinden waar alle Harry Potter-fans blij van worden.

Aldi is de ideale plaats voor Harry Potter-fans

Hoewel we heus wel weten dat alle Harry Potter-fans de boeken en de films kunnen dromen, is het toch heerlijk om ze af en toe terug te kijken. Dat kan heel makkelijk met de speciale dvd-box die deze week in de Aldi-folder staat.

Deze dvd-box die in de Aldi-folder staat, bestaat uit alle acht films. Zo beleef je elk magisch moment weer opnieuw en zie je steeds weer kleine details die je eerder niet opvielen.

Het mooie aan deze aanbieding in de Aldi-folder is dat je de Harry Potter dvd-set flink voordeliger kan aanschaffen. Hiermee is het ook meteen een ideaal cadeau voor Sinterklaas. Je tovert met de set sowieso een lach op het gezicht van je vriend, vriendin, broer, zus of kind.

De aanbieding uit de folder

Normaal gesproken kost deze Harry Potter box je 29,99 euro in de winkel. Deze week haal je ‘m echter in huis voor 19,99 euro. Dat betekent dus een korting van 10 euro, oftewel 33 procent. Het enige wat je moet doen om deze aanbieding uit de folder te scoren, is naar de Aldi bij jou in de buurt gaan.

Aldi stunt in folder met ideaal Sinterklaascadeau voor Harry Potter-fans
De box. (Afbeelding: Aldi)

Heb je daarna nog niet genoeg van Harry Potter, dan kan je nog altijd Hogwarts Legacy kopen voor je PlayStation 5 of Xbox Series S/X. Sterker nog, er is nu zelfs een versie voor de Nintendo Switch, alleen heeft deze helaas wel wat meer laadtijden.

Nieuwe Harry Potter-documentaire vertelt verhaal dat bijna niemand kent

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen