Aldi stunt met prijs voor ideaal alternatief Philips Airfryer

Deals Jeroen Kraak 30 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Hoewel een frietje niet de gezondste maaltijd is, kunnen we het soms gewoon niet weerstaan. Als je dan toch de drang hebt om ze te bakken, kun je dat beter zo gezond mogelijk doen. Gelukkig heeft Aldi hiervoor een oplossing met een alternatief voor de Philips Airfryer.

Bij Aldi kom je, net zoals bij Lidl, regelmatig voor je dagelijkse boodschappen. Ook voor een zak friet is de supermarkt het juiste adres. Maar ook om friet te bakken kun je er deze week terecht.

Aldi heeft namelijk een alternatief voor de Philips Airfryer in huis. Niet alleen is deze flink goedkoper dan het model van Philips, maar het is ook van een ander gerenommeerd merk.

Het ideale alternatief voor de Philips Airfryer

De Philips Airfryer is inmiddels een begrip in de keuken. Het heeft onze kijk op frituren flink veranderd. Vanaf nu hoeft het niet altijd meer in het vet. Je kunt ook prima friet, bitterballen of frikandellen bereiden door middel van hete lucht.

Om precies te zijn wordt deze Philips Airfryer-variant gemaakt door Inventum, wat natuurlijk een goed merk is. De variant die Aldi in de aanbieding heeft, heeft een inhoud van 3,2 liter. Je kunt dus flink wat friet of snacks tegelijkertijd bereiden.

Aldi stunt met prijs voor ideaal alternatief Philips Airfryer
(Afbeelding: Aldi)

Je hoeft je geen zorgen te maken over de precieze bereidingswijze, want deze Philips Airfryer-variant bij Aldi heeft acht verschillende programma’s.

Dus of je nu friet, vlees of vis wil klaarmaken in het apparaat, het is allemaal hartstikke simpel, bi dit model van Aldi. Bovendien kun je door middel van het touchscreen altijd zelf de temperatuur of bereidingstijd aanpassen.

Flink goedkoper bij Aldi

Dit alternatief bij Aldi heeft een vermogen van 1.300 W, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor slappe frietjes. Bovendien is de maximale bereidingstemperatuur 200 graden Celsius.

Het voordeel van het model van Inventum is dat het door de aanbieding bij Aldi flink goedkoper is dan de Philips Airfryer. Je betaalt bij de supermarkt op dit moment 49,99 euro in plaats van 99,99 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen