Aldi wil Dyson omverblazen met deze goedkope steelstofzuiger

Deals Jeroen Kraak 13 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze week is Aldi je ideale adres als je op zoek bent naar een nieuwe steelstofzuiger. Kan die ook de beroemde Dyson helemaal wegblazen?

Bij WANT houden we van gadgets en al helemaal als ze betaalbaar zijn. Hoewel we vooral kijken naar apparaten als smartphones, smartwatches en laptops, kijken we ook naar minder voor de hand liggende producten als een steelstofzuiger.

En laat Aldi die nu juist deze week in de aanbieding hebben. Qua uiterlijk weinig overeenkomsten met een Dyson, maar bepaalde functies komen wel overeen met de beroemde steelstofzuiger.

Steelstofzuiger bij Aldi in de aanbieding

De steelstofzuiger die deze week bij Aldi in de aanbieding is, is net zoals Dyson volledig draadloos. Hierdoor kun je bij elk hoekje komen en hoef je ook niet continu op zoek naar een stopcontact als je wil beginnen met het zuigen van een andere kamer.

Dat zuigen doe je overigens met een kracht van 120 W. Zo zuig je vuil makkelijk op bij het Aldi-alternatief voor Dyson. Daarnaast kun je ook heel simpel tussen twee vermogensstanden kiezen. Terwijl de eerste ervoor zorgt dat je stofzuiger extra lang meegaat, geeft de tweede je extra kracht wanneer je dat net nodig hebt.

(Afbeelding: Aldi)

Op een volle lading gaat de Aldi-steelstofzuiger in de zuinige stand zo’n 38 minuten mee. Dat moet genoeg zijn om je huis een flinke stofzuigbeurt te geven.

De ideale Dyson-functie

Het fijne aan deze Aldi-steelstofzuiger, is dat je net zoals bij Dyson een gedeelte kunt loskoppelen. Zo kun je nog beter bij moeilijk bereikbare plaatsen, of juist plekjes die wat extra aandacht vergen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vensterbank of de bovenkant van een kast. Je koppelt hem heel makkelijk los. Daarnaast is ook de handgreep makkelijk in te klappen zodat het Aldi-apparaat handig op te bergen is.

Natuurlijk blijft er een vraag over: hoeveel kost deze steelstofzuiger? Is die net zo prijzig als Dyson? Nee, bij lange na niet. Voor dit exemplaar betaal je deze week bij Aldi 59,99 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen