AliExpress: 5 gouden accessoires voor je Apple gadgets

Apple Lisanne Beijen 5 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gouden accessoires voor je uitgezocht die saaie witte Apple gadgets wat meer laten shinen.

Case voor iPad Air 2

Wiens iPad Air 2 uit 2014 nog steeds meegaat alsof hij nieuw is verdient een gouden jasje. Die scoor je uiteraard op AliExpress. De cover van het beeldscherm van deze kitsch gouden case is gemaakt van PU (een soort nep leer) en de achterkant is gemaakt van hard plastic en is uiteraard ook goud.

iPad Air 2 case aliexpress
AirPad Air 2 Case (Afbeelding: AliExpress)

5,52 euro

AliExpress topper: siliconen iPhone case (iPhone 11 Pro en meer)

We kwamen deze schitterende iPhone case tegen op Ali. De case lijkt op de onderstaande foto helemaal ‘goud’ maar niets is wat het lijkt op de Chinese webshop. Kijk je namelijk iets verder dan je neus lang is dan zie je dat het om een siliconen case gaat waarvan de rand goudkleurig is. Vind je het toch een gouden ding? Dan weet je waar je hem kunt kopen.

iPhone case goud
Siliconen iPhone case (Afbeelding: AliExpress)

1,24 euro

Gouden cover voor MacBook Pro

Een MacBook is voor velen van ons een gouden hulpje tijdens het thuiswerken. Wie de standaard kleur van zijn MacBook Pro saai vindt kan er een gouden cover omheen doen. Deze cover beschermt de achterkant van het beeldscherm en de onderkant van de laptop. Die bescherming is niet grandioos, maar het oog wil ook wat hè.

MacBook Pro cover AliExpress
MacBook Pro cover (Afbeelding: AliExpress)

10,92 euro

Draadloze computermuis

Deze gouden accessoire matcht helemaal met de bovenstaande gouden cover voor de MacBook Pro. Al je Apple-accessoires in het goud is net wat te veel voor de een maar is prima voor wie niet vies is van een beetje kitsch. Een muis is een onmisbare gadget voor iedere (thuis)werkplek; alleen dat is al genoeg reden om deze draadloze gouden muis te overwegen. Al staan op Ali ook genoeg ‘gewone’ computermuizen (onder andere van Logitech) die waarschijnlijk uit beter goud of hout zijn gesneden.

laptop muis AliExpress
Draadloze muis (Afbeelding: AliExpress)

2,80 euro

Typisch AliExpress: Schitterende case voor AirPods

Stop die saaie witte AirPods case in dit met ‘kristal’ beklede hoesje. Oké, deze AirPods case is niet goud maar hij is wel schitterend. Letterlijk dus. Of je hem ook schitterend vindt is aan jou om te beoordelen.

AirPods case kristal
Letterlijk schitterende AirPods case (Afbeelding: AliExpress)

1,45 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen