AliExpress: 5 (on)opvallende cases & covers voor je iPad

Uncategorized Lisanne Beijen 8 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 cases voor de iPad voor je uitgezocht. De een misschien praktisch en de ander, ehm, bijzonder.

Heel standaard: iPad cover met magnetische voorkant

Simpeler dan deze cover wordt het eigenlijk niet. De siliconen soft cover kleeft dankzij een magneet aan de iPad en beschermt het beeldscherm. De achterkant van de cover is een transparante hard shell. Je kunt de case/cover ook gebruiken als standaard door de flap die het beeldscherm beschermt op te vouwen.

basic iPad cover AliExpress
Basic iPad cover (Afbeelding: AliExpress)

3,42 euro

Kunstige case

Hier zie je een case voor je iPad waarvan de opdruk is, laten we zeggen ‘geïnspireerd’, op Vincent van Gogh’s beroemde ‘Sterrennacht’. De achterkant van de case is net als bij het bovenstaande geval een transparante hard case.

iPad case art
Artsy cover voor iPad (Afbeelding: AliExpress)

2,82 euro

AliExpress topper: Helemaal gecoverd met deze stoffen cover

Wanneer je een kostbare iPad mee op reis neemt, of dat nou op vakantie of een treinreisje is, kun je hem het beste in een case als deze stoppen. Al kun je hem natuurlijk ook prima in een trui wikkelen en in je tas stoppen. De keuze is aan jou.

stoffen case iPad
Stoffen iPad cover (Afbeelding: AliExpress)

2,59 euro

Typisch AliExpress: Nepleren case met kat in jas

Waar deze kat-in-jas-print vandaan komt weten wij ook niet helemaal, maar er is vast een publiek voor te verzinnen. Zoals kattenliefhebbers die niet tegen kou kunnen, of Lonsdale lovers met een kattig temperament. Deze groepen zijn misschien een beetje een niche publiek, maar des te leuker dat Ali ook aan hen denkt. De cover heeft aan de binnenkant een extra opbergplek voor pasjes of visitekaartjes.

iPad cover AliExpress
Voor de kattenliefhebber (Afbeelding: AliExpress)

7,51 euro

‘Marmeren’ iPad cover

Een case of cover voor je tablet is natuurlijk bedoeld om hem te beschermen omdat het apparaat zelf niet zo sterk als steen is. Deze cover is ook niet zo sterk als steen, ondanks dat het ontwerp dat misschien wel doet vermoeden. Wie beter kijkt (daar hoef je niet heel goed voor te kijken) ziet al snel dat deze ‘marmeren’ iPad case is gemaakt van kunststof. De case heeft aan de achterkant een harde cover van kunststof en een stevige bumper die om de hele iPad heen gaat.

AliExpress iPad cover
Marmer-print iPad cover (Afbeelding: AliExpress)

8,98 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen