Nieuwe gadgets voor in de auto nodig? AliExpress is je redder in nood!

Gadgets Mark Hofman 27 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress staat vol met prul, praal en pracht. In de wandelgangen noemt men de Chinese webshop dan ook wel het walhalla van gadgets, simpelweg vanwege het feit dat er soms echt een paar prachtige pareltjes tussen kunnen zitten. Zo ook voor in de auto.

We hebben daarom in dit artikel vijf van die heerlijke gadgets voor je op een rij gezet. Doe ermee wat je wilt, maar als je opzoek bent naar iets moois is dit zonder twijfel de plek om het te vinden.

AliExpress: 5 geniale gadgets voor in de auto

De volgende vijf AliExpress gadgets zijn geniaal en optimaal voor in de auto:

#1 Saushouder voor je nuggets

Het leven is wat lastiger geworden nu je favoriete restaurants gesloten zijn. Dat is dan ook de reden dat veel van ons, volledig in Amerikaanse stijl, maaltijden in hun auto zitten te eten. Dat is natuurlijk geen probleem, maar zorg de volgende keer dat je gaat dat je het goed doet. Op AliExpress is het namelijk mogelijk om houdertjes voor je sausjes te kopen. Je prikt ze op het luchtrooster van je auto, zet je bakje saus erin en dippen maar. Lekker voor je nuggets of je frietjes.

Check deze link voor meer info!

ALiExpress auto gadget
Saushouder voor in de auto (Bron: AliExpress)

#2 AliExpress: cassette met aux

Altijd al de muziek van je iPhone of Android-smartphone op je radio willen afspelen, maar niet de mogelijkheden om dat ook echt te kunnen doen? Dan is het mogelijk om deze stijlvolle cassette met aux-aansluiting aan te schaffen. Stop ’em in je casettespeler van je auto en voila: je muziek is present! Geen toegang tot zo’n speler, dan kun je hem natuurlijk ook gewoon aansluiten via de Aux-aansluiting.

Check deze link voor meer info!

cassette adapter AliExpress
Cassette adapter (Bron: AliExpress)

#3 Tafel aan je stuur

In het verlengde van nummer één: als je het anno 2021 doet, doe het dan goed. Wanneer je namelijk een maaltijd gaat eten in je auto, en je de moeite neemt om een AliExpress-sausbakje te bestellen, zorg dan ook dat je een fatsoenlijke tafel hebt om te eten. Wat dat betreft is dit model een geschenk uit de hemel. Je hangt hem namelijk aan je stuur, zodat hij ontzettend goed vast zit. Zet je eten erop, hang je saus in je ventilatie rooster en eet als een ware koning op je bestuurderstroon.

Check deze link voor meer info!

AliExpress
Lekker voor aan het stuur (Afbeelding: AliExpress)

#4 AliExpress: afdakje voor je spiegels

Zit jij ook wel eens in de auto en denk je: ‘verrek! Had ik nu maar een afdakje voor mijn zijspiegels gehad’. Nou, wij dus ook niet. Maar het is eigenlijk een genialer idee dan we in eerste instantie dachten. Met dikke druppels op je zijspiegels is het soms moeilijk zien wat er achter je gebeurt. Met een afdakje boven de spiegel heb je dat probleem in ieder geval niet meer. Alleen moet je dan voor het mooie ook iets op AliExpress hebben voor de druppels op het raam…

Check deze link voor meer info!

AliExpress auto gadget
Geen water op je spiegeltje (Afbeelding: AliExpress)

#5 Prullenbak voor het gemak

Heb jij tijdens het autorijden wel eens iets in handen dat eigenlijk weggesmeten moet worden? Denk aan een stuk kauwgom, een apple of wat dan ook: dan is een prullenbakje in je auto niet verkeerd. Nu is het te begrijpen dat je daar niet altijd ruimte voor hebt, dus daarom is de bekerprullenbak in het leven geroepen. Deze handige gadget van AliExpress zet je in de bekerhouder van je auto, zodat je altijd rotzooi weg kunt gooien. Handig toch!

Check deze link voor meer info!

AliExpress prullenbak
Prullenbakje voor in auto (Bron: AliExpress)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen