Amazon Prime Video: deze films en series komen in juni

Films & Series Jeroen Kraak 26 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

Een nieuwe maand betekent nieuwe titels op de streamingdiensten. Deze series en films verschijnen allemaal op Amazon Prime Video.

Vandaag kwam het grote nieuws naar buiten dat Amazon definitief MGM Studios overneemt voor meer dan acht miljard. Dat betekent overigens niet dat je meteen alle James Bond-films op Prime Video kunt kijken. Wat er voor deze maand wel gepland staat, lees je hier.

Originals op Amazon Prime Video

Als eerste behandelen we de originals op Amazon Prime Video. Deze maand komt de streamingdienst met vijf eigen series. De meest opmerkelijke naam is wellicht die van Jeremy Clarkson. Hij is te zien een setting die helemaal nieuw voor hem is.

Netflix in juni: Lupin, Elite, Joker, The Last Kingdom en meer!

Dom (seizoen 1) – 4 juni

In deze Braziliaanse serie zie je Pedro uit Rio de Janeiro. Deze jongen uit de middenklasse komt in zijn tienerjaren in aanraking met cocaïne waarna hij leider wordt van een criminele bende die de roddelbladen beheerste. Dom Volgt ook Pedro’s vader die als tiener een ontdekking doet op de bodem van de zee en uiteindelijk bij de inlichtingendienst van de politie aan het werk gaat. De serie vertelt het verhaal van vader en zoon die tegenovergestelde levens leiden.

Clarkson’s Farm – 11 juni

Jeremy Clarkson is terug. Dit keer niet een Porsche of Aston Martin, maar op een tractor. In Clarkson’s Farm volgen we het leven van de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Brittannië en zijn team. Dat gaat niet van een leien dakje. Clarkson krijgt te maken met het slechtste weer in decennia, ongehoorzame dieren en niet-reagerende gewassen. Tel daarbij ook nog eens de pandemie op en je weet dat een bijzonder avontuur gaat worden op Amazon Prime Video.

Voyagers – 17 juni

In de nabije toekomst worden 30 jongeren onder leiding van dr. Richard de ruimte in gestuurd om zich te vestigen op een nieuwe planeet. Als twee van hen ontdekken dat ze gedrogeerd worden om ze rustig te houden breekt er rebellie uit. Wanneer dr. Richard overlijdt op mysterieuze wijze ontstaat er helemaal chaos. Komt de dreiging waarmee ze worden geconfronteerd van binnen of buiten het ruimteschip?

La Leyenda de Sergio Ramos – 18 juni

Sergio Ramos is een van de beste verdedigers van de laatste 10 jaar. Voor Amazon Prime Video een reden om de sporter maar eens te gaan volgen. We zien hierin zijn gedachten over de belangrijkste gebeurtenissen uit zijn carrière en een blik op de toekomst.

Solos – 25 juni

Deze zevendelige anthologieserie van Amazon Prime Video moet het bijzondere verhaal vertellen wat het betekent om mens te zijn. Alle emoties komen dan ook voorbij. De serie omarmt zowel het heden als de toekomst en laat ons zien dat we allemaal met elkaar verbonden zijn door de menselijke ervaring.

Overige titels op Amazon Prime Video

Fear of Rain – 1 juni 2021

Black Christmas – 1 juni 2021

Superman: Man of Tomorrow – 1 juni 2021

The Vampire Diaries S1-S8 – 1 juni 2021

Kajillionaire – 8 juni 2021

La La Land – 22 juni 2021

Bosch S7 – 25 juni 2021

Trolls World Tour – 24 juni 2021

Mary J. Blige My Life – 25 juni 2021

Manhäs De Setembro – 25 juni 2021

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen