Deze elektrische step komt uit de 3D-printer rollen en is perfect op maat

Elektrische auto's Mark Hofman 26 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

De elektrische step: we zien hem in vele vormen en maten voorbijkomen. Maar op één of andere manier moet je best veel geluk hebben om een model te vinden die exact aan al je ontwerp-wensen voldoet.

Gelukkig heeft het bedrijf Scotsman, gevestigd in Silicon Valley, daar een uitstekende oplossing voor gevonden. Het bedrijf laat zijn nieuwe elektrische step uit de 3D-printer rollen en zorgt ervoor dat hij perfect op maat is. Ideaal!

Elektrische step uit de 3D-printer

Er zijn flink wat elektrische voertuigen die in het afgelopen jaar vertraging hebben opgelopen. Kan gebeuren natuurlijk, maar het is wel vervelend als die ene elektrische step waar je maanden op heb zitten wachten weer retour moet. Eer het voertuig weer terug is en jij een nieuw model hebt ben je misschien al snel een paar weken verder.

Scotsman elektrische step
Daar staan ze dan! (Afbeelding: Scotsman)

Scotsman, een bedrijf dat zich richt op elektrische voertuigen zoals de Superstrata fiets, komt met een oplossing. Het bedrijf introduceert namelijk een elektrische step op IndieGoGo die volledig op maat gemaakt is. Hoe? Simpelweg door hem volledig naar eigen wens in te laten stellen door de klant vóór hij geproduceerd wordt. Het bedrijf maakt namelijk gebruik van Carbon Fiber en een 3D-printer om de steppen te produceren. Iets dat er niet alleen voor zorgt dat hij perfect op maat is, maar dus ook nog eens erg licht en duurzaam is.

Het enige wat jij als consument hoeft te doen is het bedrijf voorzien van een aantal zaken. Als jij je gewicht, lengte, armlengte en beenlengte doorgeeft, dan doet het bedrijf de rest. Meer weten? Check de website van Scotsman!

Meer elektrische voertuigen

Bij WANT zijn in de afgelopen paar jaar een beetje verliefd geworden op elektrische voertuigen. Of het nu gaat om een elektrische fiets, elektrische auto of een elektrische step: we worden er uiterst enthousiast van. Zo publiceren we wekelijks flink wat artikelen over het onderwerp en testen we op z’n tijd ook een model of twee uit.

Benieuwd naar meer content zoals dit? Lees dan zeker even het bovenstaande artikel en check deze pagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen