Populaire Amazon Prime Video serie laat in 2022 op zich wachten

Films & Series Mark Hofman 4 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Amazon Prime Video staat vol met fantastische films en series voor een ongelofelijk laag bedrag per maand. Het is wat dat betreft de ideale deal dus. Maar voor fans van Invincible levert het waarschijnlijk wat frustraties op.

Het eerste seizoen van de serie Invincible verscheen afgelopen maand op de streamingdienst en wist voor aardig wat succes te zorgen. Maar dat zal het in 2022 niet gaan doen. Althans, het nieuwe seizoen dan.

Invincible seizoen 2 laat op zich wachten

Steven Yeun, de acteur die de stem van hoofdpersoon Mark Grayson inspreekt, laat weten dat het tweede seizoen van Invincible nog even op zich laat wachten. Althans, dat wat gesuggereerd door het gesprek dat hij met Collider heeft gehad. Hij laat namelijk weten nog niet benaderd te zijn voor het tweede seizoen, wat betekent dat opnames nog niet begonnen zijn. Of de serie gaat het dit tweede seizoen zonder hoofdpersoon Grayson doen en de makers hebben Steven Yeun niet op de hoogte gebracht. Maar die kans schatten we erg klein in.

Amazon Prime Video behaalde afgelopen jaar veel succes door het eerste seizoen aan te bieden. Iets dat ook hoofdrolspeler Steven Yeun, onder andere bekend van The Walking Dead, verrast heeft. “Ik zal eerlijk zijn dat ik deze reacties niet echt verwachtte”, zo laat hij weten. “Mensen vinden de serie echt heel erg leuk. Niet dat ik dat dan niet verwachtte, maar dat het zoveel mensen zouden zijn komt wel als een verrassing.”

Dat er een tweede seizoen van de serie aankomt mag duidelijk zijn. Amazon Prime Video moet eigenlijk wel. Al lijkt Robert Kirkman, de man achter The Walking Dead die ook dit verhaal heeft bedacht, nog niet klaar te zijn. “Ik heb met hem gesproken en hij is in ieder geval erg enthousiast. Hij denkt dat het beter wordt dan het eerste seizoen en daar twijfel ik zelf ook niet echt over”, zegt Yeun. Maar gezien de acteur zelf nog niet op de hoogte is gebracht, zal productie dus nog ingepland moeten worden. De kans dat Invincible in 2021 verschijnt lijkt vrij klein.

Amazon Prime Video de ideale deal

Amazon Prime Video heeft overigens wel voldoende andere content te bieden dit jaar. Zo is de streamingdienst, die met een bedrag van €2,50 per maand echt een koopje is, voorzien van een hoop goede titels. Ik zou je dat natuurlijk kunnen vertellen, maar collega Jelle heeft dat vorige week uitgebreid gedaan in een artikel.

Dit zijn de 5 beste exclusieve Amazon Prime films (volgens IMDb)

Wil je dus weten welke films echt de moeite zijn? Lees dan zeker even het bovenstaande artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen