Waarom jij voorlopig even moet wachten met je Amazon aankoop

Deals Mark Hofman 29 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Wie binnenkort een grote aankoop gaat doen op Amazon wil dit misschien nog heel even uitstellen. Tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers liet het bedrijf weten dat er binnenkort weer met flink wat korting gesmeten gaat worden.

Vanaf juli 2022 is het weer raak, dan is het twee dagen lang Amazon Prime Day. De dagen waarop je heel veel korting kunt krijgen op de aanschaf van gloednieuwe producten. Iets dat, zoals in de afgelopen jaren gebleken is, het wachten meer dan waard is.

Amazon Prime Day 2022

Amazon Prime Day behoort tot een van de grootste online shop-evenementen. Tijdens deze dag, of verschillende dagen, strooit de Amerikaanse webshop met heel veel korting. Sinds een paar jaar is de webwinkel ook actief in Nederland en kunnen we dus ook gebruikmaken van het voordeel.

Een exacte datum wordt nog niet genoemd, maar we weten wel dat het evenement in juli is. Dat is een maand later dan vorig jaar, toen Amazon Prime Day in juni losging. Tijdens het evenement, die we bij WANT goed in de gaten hielden, konden consumenten flink wat korting binnen hengelen. Het jaar ervoor werd de speciale actie eenmaling in oktober gehouden vanwege COVID-19.

Amazon Prime Day
Pretje met een pakketje (Afbeelding: Unsplash)

Wie dus een grote aankoop wil doen kan er dus voor kiezen om dit nog even uit te stellen. Meestal zijn dergelijke acties erg voordelig voor elektronica, dus wie een nieuwe tv of soundbar wilt kopen kan dit rond de zomer waarschijnlijk voor minder geld doen. Al heb je natuurlijk geen garantie. De verwachting is op dit moment dat het tweedaagse kortingsfestijn tussen 11 juli en 18 juli 2022 plaatsvindt. Dit moet echter nog wel officieel bevestigd worden.

Altijd de beste deals

Nederlandser zijn gek op korting, en terecht. Technologie kost nu eenmaal aardig wat geld en daarom is het best wel lekker om zo nu en dan wat voordeel mee te pakken. Dat is precies de reden waarom we bij WANT altijd de scherpste deals voor je in de gaten houden.

Stijlvol en niet te duur: 5 heerlijke Apple Watch-bandjes van Amazon

Ben je benieuwd naar alle deals? Check dan zeker even deze pagina op onze website!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen