Among Us-fan betaalt 50.000 dollar voor McDonalds kipnugget

Games Jelle van Es 2 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Ondanks dat de grootste hype rondom Among Us alweer achter ons ligt, is het nog altijd een game die door heel wat gamers wordt gespeeld. Zeker met de onlangs verschenen update, die de Airship in de game heeft gebracht.

Met het succes van een game als deze, zie je dat er soms ook rare dingen gebeuren. Zo heeft nu iemand een kipnugget vanuit de McDonalds op eBay gezet. En daar is nu 50.000 dollar voor geboden door een Among Us-fan.

Among Us-kipnugget voor bizar bedrag te koop

Het gaat om een kipnugget uit een BTS-pakket. Dat is weer een zeer populaire Zuid-Koreaanse boyband, waardoor de verkoper twee vliegen in één klap slaat. Het speciale aan deze kipnugget is zijn vorm. Want met de twee poot-achtige vormen aan de onderkant, lijkt het net op een Crewmate of een Imposter uit de populaire game. En dan zie je dus dat mensen rare dingen gaan doen. De kipnugget staat nu nog op eBay te koop en heeft op het moment van schrijven een bod van 50.000 dollar. En de aanbieding loopt nog meer dan een dag door.

ebay among us kipnugget
De specifieke kipnugget (Afbeelding: eBay)

Of deze Among Us-achtige kipnugget uiteindelijk ook voor dat bedrag wordt verkocht, dat is nog even de vraag. In het verleden zijn er wel eens vaker bizarre bedragen geboden voor producten, waarbij de koper uiteindelijk er toch niet voor gaat. Maar hey, misschien is er daadwerkelijk wel een gek die los wil gaan. De verkoper had dit in elk geval niet verwacht. Die was al blij geweest als er 50 dollar voor zou worden geboden.

Communiceren in Among Us is nu net wat makkelijker geworden

Ontwikkelaar schept kolen op het vuur

Innersloth, de maker van Among Us, heeft de actie ook opgemerkt. En door het te delen op Twitter gooien zij nog wat extra kolen op het vuur. Het wordt interessant om te zien wat het uiteindelijke bod gaat worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen