Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 jun 2021

Among Us-fans opgelet: deze nieuw maps, modes en meer komen eraan

Among Us is een game die vorig jaar door het dak ging. Het was de meest gedownloade game van het jaar en nog altijd wordt de game veel gespeeld. Binnenkort kun je heel wat nieuwe dingen verwachten in de game.

Tijdens de livestream van de Summer Game Fest Live liet ontwikkelaar Innersloth weten dat ze heel wat plannen hebben voor Among Us. Op die manier is de game langer houdbaar en kun je hem blijven spelen.

Among Us wordt flink uitgebreid

Het belangrijkste nieuws van deze Among Us-update is dat er gewerkt wordt aan een compleet nieuwe map. Maar daarvan werd echt maar een heel klein element van getoond, wat betekent dat je daar voorlopig niet op hoeft te rekenen. De andere elementen die naar voren zijn gebracht komen eerder, maar een datum is daar niet voor gegeven. Het is dan ook echt Roadmap, die laat zien wat de ontwikkelaar precies van plan is. Bekijk de video hieronder.

In de Among Us-video zien we dat de ontwikkelaar twee nieuwe rollen gaat brengen naar de game. Het gaat om de Sheriff en de Doctor. Daarnaast wordt er een nieuwe modus geintroduceerd: Hide and Seek. Dit verstoppertje is al iets dat gamers zelf bedachten, dus wat dat betreft is het goed dat er nu de juiste tools voor komen. Verder kun je gebruik gaan maken van verschillende kleuren voor jouw personages, waardoor je wat beter of juist minder goed opvalt. Ook is het zo dat de ontwikkelaar het plan heeft om het aantal spelers in de game op te schroeven naar vijftien.

Achievement hunters

Tot slot brengt Among Us nog goed nieuws voor hen die graag achievements willen scoren. Want dat komt ook in de game. Door bepaalde dingen te doen, scoor je zo’n achievement. In de trailer zagen we als voorbeeld het maken van vijf kills als de Imposter. Maar er komen vast nog veel meer andere opties bij. Momenteel kun je de game spelen op je smartphone, pc en Nintendo Switch. Deze zomer moet de game ook nog komen naar de Xbox.

Among Us-fan betaalt 50.000 dollar voor McDonalds kipnugget

Reageer op artikel:
Among Us-fans opgelet: deze nieuw maps, modes en meer komen eraan
Sluiten