Dit is waarom nieuwe Among Us features zo lang op zich laten wachten

Games Sam Dille 23 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Among Us is een van de grootste hits van dit moment. De game is zo populair dat afgelopen november de mijlpaal van een half miljard spelers werd behaald. Nog steeds probeert Innersloth, de maker van Among Us, nieuwe features te introduceren om de game te verbeteren.

Wat alleen jammer is, is dat het vaak een tijdje duurt voordat deze worden uitgebracht. Toch heeft Innersloth hier een goede reden voor. De ontwikkelaar van Among Us leggen ons uit waarom dit zoveel tijd kost.

Dit is waarom nieuwe features wat tijd kosten

“Among Us werd vrij laat in 2020 ongelooflijk populair. Dit hadden we niet zien aankomen, waardoor er veel voor ons veranderde.”, aldus de ontwikkelaars. Innersloth, dat uit slechts vier medewerkers bestaat, moest twee maanden herstructureren, processen uitzoeken en samenwerken met nieuwe partners. Dit zorgde ervoor dat nieuwe features even op zich lieten wachten en we het dus wat langer moesten doen met de klassieke versie. Gelukkig zal het in de toekomst veel sneller gaan. “Het is hard werken achter de schermen. Hoewel dit proces veel tijd kostte, zal het in de toekomst makkelijker worden om het spel te ontwikkelen,” zei Innersloth.

Wie is de verrader? (Afbeelding: Among Us)

Dit zijn de plannen van Among Us voor 2021

De studio heeft de game ook uitgebracht op meerdere platforms. Zo verscheen Among Us in december nog voor de Nintendo Switch en zal de game in 2021 op de Xbox One- en Xbox Series X / S-consoles verschijnen.

Er zijn inmiddels al een hoop toffe features om naar uit te kijken. We kunnen bijvoorbeeld al in het begin van 2021 een nieuwe map verwachten. Het gaat om The Airship die nieuwe taken heeft, met ladders en drijvende platforms. Daarnaast is Innersloth van plant om zo snel mogelijk een accountsysteem te lanceren. De studio is ook van plan om binnenkort kleurenblindheid ondersteuning aan te bieden.

Bekijk hier de trailer van The Airship:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen