Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 5 apr 2021
Leestijd: 5 minuten

Deze 10 gratis Android games kun je het beste spelen in april 2021

De Google Play Store staat vol met fantastische games voor Android. Maar door het gigantische aanbod zie je soms door de bomen het bos niet meer. De vraag is dus: welke moet jij hebben?

Precies om die reden zetten we iedere maand 10 Android games op een rij die niet alleen uitblinken in kwaliteit, maar ook zeker in populariteit. Het mooiste van alles: ze zijn allemaal gratis te downloaden en te spelen!

De 10 beste gratis Android games van april 2021

Deze maand zien we onder andere een oude bekende, gaan we schoonmaken tot we erbij neervallen en genieten we van knettergekke hamsters.

Dit zijn de 10 beste gratis Android games van april 2021:

#1 Crash Bandicoot: On the Run!

Endless Runners zijn sinds de uitvinding van de smartphone al immens populair, zeker wanneer het concept gevuld is met iconische personages uit de gamewereld. Wat dat betreft is Crash Bandicoot: On the Run! een uitstekende game voor Android. Ontwijk obstakels, verzamel zoveel mogelijk appels en zet een record neer!

Crash Bandicoot: On the Run! is via deze link te downloaden voor Android!

#2 Gratis Android games: Heroes Inc

Wat is er mooier dan een superhelden-game? Een superhelden-game waarbij jij niet alleen je eigen helden kunt kiezen, maar ook nog eens je eigen helden kunt maken. Creëer nieuwe superkrachten en stel je eigen team samen om de wereld te beschermen tegen een groep robots die afkomstig zijn van andere planeten. Zie het als een Avenger-game waarbij jij de touwtjes in handen hebt.

Heroes Inc! is via deze link te downloaden voor Android!

Android Games april 2021
Als wij een held zouden maken, dan was jij onze held geweest! (Afbeelding: Google Play Store)

#3 Word Lanes

Heb jij ook wel eens de sterke behoefte om je hersenen eens te trainen? Nee, wij ook niet. Maar een heerlijke puzzelgame op zijn tijd kan zeker geen kwaad. Iets wat Word Lanes dan ook zeker is. Dankzij deze game train jij niet alleen je brein, maar vergroot je ook nog eens je woordenschat. In de vorm van een game dus! Hoe lekker!

World Lanes is via deze link binnen te halen voor Android!

#4 Gratis Android games: DIY Makeup

Zie je op het internet regelmatig handige tips voorbijkomen op het gebied van makeup, maar wil je deze eerste eens testen voordat je ze op jezelf probeert? Dan is de game DIY Makeup misschien wel iets voor jou! In dit spel maak jij je personage niet alleen op, maar ben je ook in de mogelijkheid om je eigen producten te maken.

DIY Makeup is via deze link te downloaden voor Android!

#5 Going Balls

Hoe ver kun jij de bal rollen, zonder dat deze valt? Dat is de vraag die jij beantwoord in de game Going Balls. Op talloze tracks probeer jij steeds weer je record te verbreken. Een heerlijk spel voor tussendoor om even de gedachten te kunnen verzetten!

Going Balls is via deze link te downloaden voor Android!

Android games maart 2021
De ballen! (Afbeelding: Google Play Store)

#6 Gratis Android games: Deep Clean Inc

Deep Clean Inc is een geniaal spel. Niet zozeer, omdat dit de beste game is die we ooit gespeeld hebben. Maar wel degelijk omdat de ontwikkelaar van het spel uitstekend inspeelt op populaire trends. Het kijken van filmpjes waarin bepaalde objecten schoongemaakt worden gaan geregeld viraal. De reden: het geeft ontzettend veel voldoening. Wat dat betreft dus best chill dat je vanaf nu gewoon zelf de grote schoonmaak kunt doen. Maar dan wel lekker vanaf de bank!

Deep Clean Inc is via deze link te downloaden voor Android!

#7 Fail Run

Het concept van Fail Run klinkt vrij simpel: breng je personage over de eindstreep. Het enige waar jij rekening mee hoeft te houden is het feit dat het personae ontzettend moeilijk te besturen is. Je begint het spel met je eerste stapjes, maar zit al snel in de situatie dat je personage rennend allerlei obstakels moet zien te overwinnen.

Fail Run is hier te downloaden voor Android!

Android Games april 2021
Scheur niets af! (Afbeelding: Google Play Store)

#8 Gratis Android games: Jelly Dye

Dat de Google Play Store niet alleen volstaat met geweldige games, maar ook met bizarre games maakt Jelly Dye wel duidelijk. De naam van het spel zegt het eigenlijk al: als speler is het je taak om pudding te verven. Tja….

Jelly Dye is hier te downloaden voor Android!

#9 Hamster Maze

Het leven is soms net een doolhof. Al helemaal wanneer je een hamster bent. Nu zullen weinig van onze lezers ervaringen hebben met het zijn van een hamster, maar de game Hamster Maze komt wel dicht in de buurt. In het spel ben je een hamster (je verzint het niet) en moet je allerlei hindernisbanen afleggen.

Hamster Maze is via deze link te downloaden voor Android!

#10 Gratis Android games: Solar Smash

De wereld komt aan zijn einde en dat is jouw schuld. Niet echt natuurlijk, maar wel in de game Solar Smash. Het is jouw taak om de aarde op een zo creatief mogelijke wijze te vernietigen. En of je daar nu lasers, asteroïden of raketten voor wilt gebruiken is helemaal aan jou!

Solar Smash is via deze link gratis te downloaden voor Android!

Android Games april 2021
De aarde moet kapot! (Afbeelding: Google Play Store)

Meer toffe Android apps en games?

Bij WANT richten we ons vaker tot geweldige Android apps en games. Zo waren dit de toppers van afgelopen maand:

Deze 10 gratis Android games zijn het proberen waard in maart 2021

Heb je interesse in 10 geweldige Android apps? Kijk dan zeker even deze video van ons!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!