Mark Hofman
Mark Hofman Apps 1 mrt 2021
Leestijd: 5 minuten

Deze 10 gratis Android games zijn het proberen waard in maart 2021

De Google Play Store staat vol met fantastische games voor je Android-apparaten. Maar dat zorgt er anderzijds ook voor dat het maken van een keuze lastig is. Gelukkig zijn er een aantal titels die er met kop en schouders bovenuit steken.

In dit artikel zetten we de 10 beste Android-games voor je op een rij. Deze tien titels zijn naar ons idee het proberen waard in de maand maart van 2021. Staat jouw favoriet ertussen?

10 geweldige gratis Android games

In de maand maart is er weer veel moois te beleven in de Google Play Store. Welke games zijn het proberen nu precies waard de komende maand? Deze tien zijn niet alleen ontzettend populair, maar ook nog eens heel erg tof:

#1 Sculpt people

Altijd al zelf mensen in elkaar willen zetten? Dan heb je niet alleen een rare fantasie, maar op één of andere manier ook nog eens de mogelijkheid om dat te doen. Sculpt people is een game waarin jij het hoofd van je dromen in elkaar zet. Geef je personage een snor, kies een toffe bril uit en bepaal de vorm van zijn hoofd. Je kunt op Android je creativiteit kwijt zoals dat nog nooit eerder mogelijk was.

Via deze link haal je de Android-game gratis binnen!

#2 Lumbercraft

Een imperium begint bij een boom. Iets dat de game Lumbercraft je goed laat zien. Het is jouw taak om bomen te kappen, hout te verzamelen en huizen te bouwen. Begin met het bouwen van een klein dorp, stap over naar torens en vernietig je vijanden. Een heerlijke game om je uren te vermaken!

Via deze link haal je de Android-game gratis binnen!

Android games maart 2021
Hakken, maar! (Afbeelding: Google Play Store)

#3 High Heels!

Lopen op hakken is alles behalve makkelijk. Dat weten we op de redactie overigens niet omdat dit een dagelijkse bezigheid van ons is. Dat weten we wel doordat we de game High Heels hebben gespeeld. Zoals je misschien al verwacht is het jouw taak om op hakken zien te overleven. Niet op een normale weg overigens, maar gewoon op een hindernisbaan. Hilariteit ten top!

Via deze link haal je de Android-game gratis binnen!

#4 City Takeover

Het is tijd om een stad te veroveren en hoe doe je dat beter dan met de game City Takeover. Verbind al je gebouwen met elkaar om ze zo veel mogelijk te laten groeien. Hoe groter je gebouwen, hoe groter je leger en hoe groter de kans dat jij de absolute heerser wordt. Maar dan wel in een leuk stijltje met fantastische dieren.

Via deze link haal je de Android-game gratis binnen!

Android games maart 2021
Neem steden over! (Afbeelding: Google Play Store)

#5 Tricky Track 3D

Ben jij volledig in balans en heb jij jezelf helemaal onder controle? Dan is dat nu te bewijzen in de game Tricky Track 3D. In dit Android spel is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk een hindernisbaan aflegt. Alleen het enige probleem is dat je strijd tegen andere spelers die ook zo snel mogelijk de overkant willen halen. Laat zien dat je de snelste bent en bereik de finish als eerst!

Via deze link haal je de Android-game gratis binnen!

#6 Phone Case DIY

Altijd al je eigen telefoonshoesje willen maken? Dan kun je natuurlijk met een hoop glitter en glamour aan de slag gaan in het echte leven, maar het kan natuurlijk ook gewoon digitaal. Met Phone Case DIY ben je in staat om dat ook daadwerkelijk te doen. Pimp het hoesje met toffe stickers en je favoriete kleuren. Vooral erg leuk voor de kleintjes onder ons!

Via deze link haal je de Android-game gratis binnen!

#7 ABC Runner

Hindernisbanen zijn, sinds het grote succes van Fall Guys, steeds vaker terug te vinden in de Google Play Store. Al geeft ABC Runner er wel een hele leuk twist aan. Je komt namelijk om de zoveel meter bij een vraag terecht. Wanneer jij zo snel mogelijk het antwoord weet te geven, is je personage ook zo snel mogelijk weer onderweg naar de volgende vraag. De persoon die als eerste over de finish komt, die wint. Niet alleen vermakelijk dus, maar ook zeker leerzaam!

Via deze link haal je de Android-game gratis binnen!

Android games maart 2021
Rennen voor je leven! (Afbeelding: Google Play Store)

#8 Craft Island

Craft Island is een game waarmee jij je eigen eiland bouwt. Je begint met helemaal niets en moet het alleen doen met de natuur om je heen. En je gereedschap natuurlijk. Gebruik de grondstoffen en de omgeving om je eigen eiland vorm te geven en op die manier te overleven.

Via deze link haal je de Android-game gratis binnen!

#9 Fat Pusher

Weer een hindernisbaan met een unieke twist. Hoe meer jij je personage laat eten, hoe groter het personage wordt. Op die manier ben je in staat om zo snel mogelijk de obstakels aan de kant te duwen en de finish te bereiken.

Via deze link haal je de Android-game gratis binnen!

#10 Going Balls

Hoe ver kun jij de bal rollen, zonder dat deze valt? Dat is de vraag die jij beantwoord in de game Going Balls. Op talloze tracks probeer jij steeds weer je record te verbreken. Een heerlijk spel voor tussendoor om even de gedachten te kunnen verzetten!

Via deze link haal je de Android-game gratis binnen!

Android games maart 2021
De ballen! (Afbeelding: Google Play Store)

Meer Android-tips

Bij WANT houden we je dagelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom technologie. We bespreken de laatste trends, geven je handige tips en leren je nieuwe dingen die je eerder nog niet wist. Zo ook over Android en alle apparaten die daarbij komen kijken.

Deze 10 gratis Android-apps zijn het proberen waard in maart 2021

Benieuwd naar die content? Check dan zeker even deze pagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!