Hoe je met iOS en Android je eigen gezicht in NBA 2K23 kunt stoppen

Apps Wesley Akkerman 14 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Wanneer je later dit jaar NBA 2K23 aanschaft, vergeet dan niet de bijbehorende app voor Android en iOS te downloaden. Met de My NBA 2K23 Face Scan is het namelijk mogelijk je eigen gezicht in te scannen, zodat je dat kunt gebruiken in het spel. Dit is geen nieuwe functie, maar het blijft wel tof om te kunnen doen.

De NBA 2K-franchise bestaat uit een serie basketbalgames waar fans van de sport jaarlijks naar uitkijken. De core gameplay staat vaak als een huis, maar wordt ondertussen geteisterd door een veelvoud aan microtransacties en digitale aankopen. Maar als je daar omheen werkt, dan wacht je een prima basketbal-ervaring.

My NBA 2K23 voor Android en iOS

Die ervaring kun je naar een hoger niveau tillen door de My NBA 2K23-app te downloaden voor Android (Google Play Store) of iOS (Apple App Store). Met die app is het onder meer mogelijk je gezicht in te scannen en vervolgens te gebruiken in de game. Dat klinkt leuk en aardig, maar hoe krijg je dat precies voor elkaar? Dat lees je in dit artikel.

MyNBA2K23 app Android
MyNBA2K23-app (Afbeelding: 2K)

Uiteraard dien je eerst de app te downloaden. Hierboven geven we de linkjes naar de genoemde platformen. Log in en of maak een account aan. Koppel vervolgens je account van PlayStation, Xbox of Nintendo en ga binnen de app naar de Face Scan-functie. Volg de stappen op die in beeld verschijnen en voila, je bent klaar.

Wat kun je nog meer met de app?

Met de Android- en iOS-versies van My NBA 2K23 kun je nog een aantal dingen doen. Zo kun je onderweg Locker Room-codes invullen, waardoor je altijd op tijd unieke of speciale codes kunt gebruiken in-game. Ook is het mogelijk je digitale munten bij te houden (de VC), waardoor je altijd weet waar je precies aan toe bent.

Daarnaast bekijk je allerlei video’s en blijf je op de hoogte van nieuws en andere ontwikkelingen. Wanneer je je gezicht wil inscannen, dan maakt het vrij weinig uit op welke console je NBA 2K23 speelt. De app ondersteunt namelijk de PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam en natuurlijk de Nintendo Switch.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen