Bekijk nu je favoriete anime op de Nintendo Switch

Games Jelle van Es 18 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

De Nintendo Switch is een fantastische spelcomputer. Je hebt daarmee de mogelijkheid om onderweg altijd en overal te gamen. Mocht je daarnaast ook iets anders willen doen, dan zijn de mogelijkheden ietwat beperkt.

De Nintendo Switch is namelijk niet echt een apparaat die bekend staat om zijn multimedia-functionaliteiten. Toch heeft Crunchyroll besloten om zijn service beschikbaar te maken op de spelcomputer.

Nintendo Switch krijgt Crunchyroll

Crunchyroll is een service die je de mogelijkheid geeft om te kijken naar je favoriete anime. En die service is nu dus te downloaden op de Nintendo Switch. Je vindt hem hier op de eShop. De app zelf is gratis binnen te halen. Als je dat eenmaal gedaan hebt, dan log je in op jouw account. Het is daarbij mogelijk om bepaalde anime gratis te kijken. Dan word je alleen wel doodgegooid met reclames. Wat dat betreft doe je er beter aan om een betaald abonnement te nemen. Voor 6,49 euro per maand kun je dan onbeperkt gaan kijken naar je favoriete anime.

Er zijn uiteindelijk vier verschillende abonnementsvormen waar je uit kunt kiezen. De meest basisvorm van Crunchyroll op de Nintendo Switch is het basisabonnement. Die is gratis. Daarmee krijg je een beperkte keuze aan anime om naar te kijken. Ook krijg je dan reclames. Vervolgens heb je de dus de betaalde vorm waarmee je die beperking op heft. Daarbij heb je nog drie levels in de vorm van Fan, Mega Fan en Ultimate Fan. Bij die laatste twee vormen is het mogelijk om afleveringen van je favoriete anime te downloaden en dan offline te kijken.

Is dit handig?

Hoewel het mooi is dat een service als Crunchyroll nu beschikbaar is op de Nintendo Switch, vraag je je ook wel een beetje af voor wie het bedoeld is. Tegenwoordig is de kans groot dat je al gebruik maakt van zoiets als een tablet, dat je daar de service eerder op kijkt. De Switch is wat dat betreft beter om gewoon toffe games op te spelen.

Beleef het begin van Triangle Strategy in deze gratis demo

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen