Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 15 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Ant-man and the Wasp 3 krijgt bijzondere teaser tijdens Valentijnsdag

We kijken allemaal natuurlijk uit naar Ant-Man and the Wasp 3. Om in de stemming te komen geeft regisseur Peyton Reed ons al een voorproefje.

Gisteren was het Valentijnsdag, de dag waar liefde centraal staat. Wellicht heb je jouw Valentijn verrast met een bloemetje of een heerlijke doos vol chocolade. Regisseur Peyton Reed kwam voor zijn volgers ook met een leuk en liefdevol cadeau. Hij postte een teaser voor de nieuwe Ant-Man and the Wasp-film.

Wachten op Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ant-Man and the Wasp: Quantumania komt eraan. Dat is zowat het enige wat we weten, want Disney en Marvel houden hun kaken nog stijf op elkaar over de inhoud van de film. Wat we wel weten is dat als alles goed gaat we in 2022 van de nieuwe Ant-Man kunnen genieten. Natuurlijk kruipt Paul Rudd weer in de rol van de superheld en zien we Michelle Pfeiffer en Evangeline Lilly in de rol van The Wasp. Daarnaast zullen ook Kathryn Newton, Michael Douglas en Jonathan Majors van de partij zijn.

Reed postte een foto op zijn Twitter-account met figurines van Ant-Man and the Wasp. Deze staan in een bos rozen – hoe romantisch wil je het hebben. Eerder vertelde Reed al dat de nieuwe film veel groter is dan de vorige Ant-Man-films.

Gooit corona roet in het eten?

Natuurlijk kunnen we nu al van WandaVision genieten op Disney+ en komt in maart The Falcon and the Winter Soldier naar de streamingdienst, maar achter alle films staat nog een groot vraagteken. Zo zijn we nog steeds in afwachting of Black Widow wel degelijk vanaf 7 mei te zien is in de bioscoop. De film is al een aantal keer uitgesteld en dat geldt ook voor andere titels. Zo zou ook The Eternals al lang te zien moeten zijn in de bioscoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!