Scarlett Johansson maakt grootste complottheorie werkelijkheid op Apple TV+

Films & Series Lucas van de Wetering 9 apr 2024
Leestijd: 3 minuten

De eerste trailer van Fly Me To The Moon is hier. Apple TV+ en Scarlett Johansson pakken hier een welbekende complottheorie aan.

Apple TV+ blijft maar nieuwe series en films uitbrengen. Maar de meeste van deze projecten gaan direct naar de streamingsdienst zelf en slaan de bioscopen over. Dat is anders met de aankomende film Fly Me To The Moon.

Eerder is de eerste trailer van Fly Me To The Moon op het YouTube kanaal van Apple TV+ verschenen. Dit wordt een nieuwe komediefilm waarin Apple, met behulp van Scarlett Johansson en Channing Tatum, de maanlanding faket.

Apple TV+ en Scarlett Johansson duiken een complottheorie in

Fly Me To The Moon is een nieuwe komediefilm van Apple TV+. De film gaat over de historische maanlanding van NASA’s Apollo 11, de eerste keer dat mensen op de maan stonden. Maar Fly Me To The Moon gaat niet over het succes van deze missie. Maar eerder over de complottheorie erover.

De film focust zich op een groep mensen die de maanlanding moeten faken, voor als de echte missie mislukt. Kelly Jones, gespeeld door Scarlett Johansson, is een marketingvrouw die is ingehuurd voor deze taak. Maar hier is Cole Davis (de verantwoordelijke voor de maanlanding), gespeeld door Channing Tatum, niet zo blij mee. Maar de tijd tikt door in dit Apple TV+ project. Er moet iets gebeuren, want de VS kan de ruimterace natuurlijk niet verliezen van Rusland.

Black Widow-actrice Scarlett Johansson en Magic Mike-ster Channing Tatum worden door andere prachtacteurs ondersteund in de film over de welbekende complottheorie. Zo spelen ook sterren zoals Jim Rash en Woody Harrelson in de Apple TV+-productie. Fly Me To The Moon is geregisseerd door Greg Berlanti en mede-geproduceerd door de hoofdrolspeelster Scarlett Johansson.

De maanlanding van Apollo 11

Fly Me To The Moon van Apple TV+ met Scarlett Johansson speelt in op de populaire complottheorie dat de maanlanding nep is. En het maakt hier een komediefilm van. Sommige mensen geloven dat de maanlanding van Apollo 11 niet echt gebeurd is en dat het allemaal in scène is gezet door overheid van de VS.

Een van de belangrijkste argumenten voor deze speculatie is dat de Amerikaanse vlag lijkt te wapperen op de foto’s die gemaakt zijn, maar hier is een tegenargument voor. De vlag is aan een Г-vormige houder opgehangen zodat hij niet inzakt. De vlag lijkt te wapperen doordat de kreukels, die zijn ontstaan tijdens het vouwen, niet glad worden gestreken door het gebrek aan atmosfeer en dus wrijving.

Andere argumenten van de complottheorie zijn omtrent de foto’s en de techniek. Zo vinden mensen de foto’s van de maanlanding te goed voor die tijd. Ook wordt er beweerd dat de techniek die is gebruikt tijdens de maanlanding verdwenen is. Maar de foto’s zijn slechts een paar goede uit honderden mislukte foto’s en er is geen bewijs dat de techniek daadwerkelijk verdwenen is.

Of je gelooft in de complottheorie of niet is helemaal aan de je zelf. Maar Apple TV+ neemt in ieder geval lekker gebruik van de decennialange discussie om een heerlijke comedyfilm uit te brengen over het onderwerp in kwestie. Apple TV+’ Fly Me To The Moon met Scarlett Johansson komt 12 juli uit in de bioscoop.

Nieuwe Netflix-original krijgt pijnlijke score op Rotten Tomatoes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen