Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 9 aug 2021

Ariana Grande-fan of niet: haar Fortnite-concert wil je terugkijken (en dat doe je hier)

Mocht je het gemist hebben: afgelopen weekend was er een nieuw concert in Fortnite. Deze keer was het niemand minder dan wereldster Ariana Grande die optrad in de game.

Tijdens het weekend waren er een aantal momenten waarop het concert werd gehouden. Op die manier had je genoeg mogelijkheden om Ariana Grande in Fortnite te zien. En dat was een groot feest!

Ariana Grande in Fortnite was een feest

Voordat het concert van Ariana Grande in Fortnite plaatsvond, waren er al een aantal toffe evenementen in de game om je in de juiste stemming te brengen. Daarmee liet de ontwikkelaar eigenlijk al zien dat het het groot wilde aanpakken. En het uiteindelijke concert stelde niet teleur. Sterker nog, wat het beste concert dat we tot nu toe in de game hebben gezien. Het was namelijk een combinatie tussen toffe elementen in de game en wat leuke gameplay-elementen. Mocht je het gemist hebben, dan kun je het hier terugkijken.

Het concert mer Ariana Grande in Fortnite begon met een soort Sonic the Hedgehog 2-bonuslevel. Terwijl je in een soort halfpipe zat, kon je steeds orbs pakken om te versnellen. Later nam je plaats in een vliegtuig en kon je met een team knallen op een grote vijand, terwijl de muziek op de achtergrond doorging. Het was allemaal behoorlijk interactief en op die manier kon je dus meer doen dan alleen maar genieten van de muziek. Zodoende was het dus ook tof om te beleven als je niks met de muziek had.

Groot succes

Velen spreken lof over het concert van Ariana Grande in Fortnite. Niet alleen omdat het een lekker diverse set aan muziek bracht, maar vooral omdat je als speler onderdeel was van het geheel. Het was na een kwartiertje klaar, waardoor het ook niet heel erg veel tijd in beslag nam en je daarna weer lekker kon gaan gamen.

Het Travis Scott Fortnite-evenement was episch en een groot succes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ariana Grande-fan of niet: haar Fortnite-concert wil je terugkijken (en dat doe je hier)
Sluiten